Mit csináljak a mosógéppel? Kaptunk egy 3 éves mosógépet. Az elozo tulajnál nem volt semmi gond. Mielott kipróbáltam volna, indítottam egy jó kis ecetes mosást 90 fokon, hát jott ki belole pár dolog...
Figyelt kérdés
Aztán átoblítettem sima vízzel ismét 90 fokon, ezután kezdtem meg a rendes mosást, de amikor kivettem a ruhákat, semmi de semmi illatuk nem volt. Ez az ecet miatt lehet? Vagy miért? Mi legyen, mit tudok vele kezdeni?2009. febr. 25. 16:40
1/1 anonim válasza:
Szia!
Egyes mosógépeknél előfordulhat, hogy az öblítőt a mosóporral egyszerre mossa be a dobba. Nézd meg, hogy a mosási szakasz végénél, de még az öblítő program elindítása előtt benne van-e még az öblítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!