Kinél megy már a fűtés? Én még vacilálok. Hisz 22 fok van még a lakásban.
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 17:22
1/10 anonim válasza:
még nem megy, 20,5 fok van, de hamarosan bekapcsolom
2/10 anonim válasza:
Megy, a növényeim és a hüllőim miatt.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom követni az időjárást, egyszer meleget mondanak egyszer hideget. Pedig jó lenne még egy kis meleg, hogy ne keljen fűteni.
2022. szept. 20. 17:36
4/10 anonim válasza:
Itt a szobában 20,5 fok van én nagyon fázós vagyok rossz a vérkeringésem is szóval nagyon fázós vagyok de még eszembe nem jutna fűteni még nagyon korán van + úgy vettem észre a korábbi évekből hogy rögtön beteg lettem mert akkor meg a hirtelen meleg szóval az se jó. Nincs melegem de hideg sincs még annyira.
5/10 anonim válasza:
Mi hétvégén este fürdés előtt már kicsit bekapcsoltuk, mert lehűlt 19 fokra, de egyébként napközben még nem megy.
6/10 anonim válasza:
Nálunk is 22,5 fok van még, bár reggel már lement 22-re, de minek fűtenénk még?
Azért 22 fok még nem hideg, max. ha egész délután ülsz. Mozogj, takaríts, tornázz, még meleged is lesz.
Majd ha lemegy 21 fok alá, akkor kapcsolunk.
7/10 Noren1989 válasza:
Nekem lehűlt 12körülre, szellőztetés nélkül,szóval begyújtottam a macskàkra.
9/10 Noren1989 válasza:
Nem, de ők sem tüzelnek fel engem 😂
10/10 anonim válasza:
18 fok van bent, még nem kapcsoltunk fűtést, inkább pulóvert húzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!