Mikortól indul a fűtés?
Figyelt kérdés
Vagy mitől függ? Én azt mondtam, ha 20 fok alá csökken a hőmérséklet a házban. Ez ma következett be.
És mivel futotok? Mi gazzal. (Kazán.)
2022. szept. 19. 22:09
1/7 anonim válasza:
Náunk ma indult be a központi fűtés.
Pedig nem volt olyan hideg bent, 22 fok.
Persze én elzárom a radiátort még ilyenkor.
2/7 anonim válasza:
Teljesen más egyénileg,vagy valamilyen közösségi fűtés inditásánál.
Egyéni fűtéseknél ,meg nagyon sok lehetőség van .
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, kettes, ez a kérdésem lényege: az egyéni.
2022. szept. 19. 22:37
4/7 anonim válasza:
Mi még szeptemberben nem akarunk. Elég hűvös van már bent 19 fok. De kilehet bírni egyébként fával fűtünk. Eleinte úgyis csak estére fogunk befűteni egyszer megrakjuk aztán már tűrhető.
5/7 anonim válasza:
Panelban lakom, ma már langyosak voltak a radiátorok. Tavaly amikor vettem akkor is hasonló időben indult a fűtés.
6/7 anonim válasza:
Amikor úgy érzed, szükséges melegíteni a lakást. Egyéni a tűréshatár.
7/7 anonim válasza:
Mi szombaton már nagyon fáztunk, így azóta megy a fűtés. 22 fokra állítottuk a termosztátot, éjszakára levesszük 21-re. Korábban 23-24 fokon ment, de most próbálunk spórolni, hogy ne legyenek majd horrorisztikus gázszámlák. Nem mondom, hogy nem fázom egyáltalán, de próbáljuk megszokni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!