Eszükbejut a távhőnél dolgozóknak, hogy hideg van és be kéne kapcsolni a fűtést?
Két napja 15 foknál nincs melegebb odakint, most már igazi ősz van, h8deg széllel. Október 15-én indul a fűtési szezon, de emlékeim szerint szeptember második felében már langyos szokott lenni a radiátor. Panelben lakom, radiátor van, azaz távfűtés, a tűzhely is villanytűzhely, de ezt hagyjuk. Mostmár mindig várom a fűtést de ma is hideg még a radiátor, ami nem meglepő, mert vasárnap van, nem dolgoznak a távhő vagy hőközpontban. Holnap hétfőn, ha bemennek dolgozni, eszükbe jut, hogy be kéne indítani a fűtést?
Kint éjjel 10 fok van már, a lakásban pedig vagy 13-14 fok, nem sokkal több. Este hazamentem a konyha enyhe volt, de érthető mert ott főzni szoktunk és valami enyhesség marad, de a szobába bementem hidegebb volt.
Nálunk fűtenek , temperálással.
Attól függ, a házatok milyen szerződést kötöttek a távhővel.
Egyébként vasárnap is és éjjel is dolgoznak.
A fűtési szezon kezdete és vége rendeletileg adva van. Előtte vagy utána még lehet kérni a fűtést (ez a közös képviselő dolga). Beszélj a közös képviselővel, de ne csak Te egyedül, hanem többen.
Panelprogramos (16 cm vastag szigeteléssel) panelban lakom, még nem fűtenek és az egyes szobákban 22,4, 23,0 és 23,1 C° van. a konyhában még melegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!