Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Eszükbejut a távhőnél dolgozók...

Eszükbejut a távhőnél dolgozóknak, hogy hideg van és be kéne kapcsolni a fűtést?

Figyelt kérdés

Két napja 15 foknál nincs melegebb odakint, most már igazi ősz van, h8deg széllel. Október 15-én indul a fűtési szezon, de emlékeim szerint szeptember második felében már langyos szokott lenni a radiátor. Panelben lakom, radiátor van, azaz távfűtés, a tűzhely is villanytűzhely, de ezt hagyjuk. Mostmár mindig várom a fűtést de ma is hideg még a radiátor, ami nem meglepő, mert vasárnap van, nem dolgoznak a távhő vagy hőközpontban. Holnap hétfőn, ha bemennek dolgozni, eszükbe jut, hogy be kéne indítani a fűtést?

Kint éjjel 10 fok van már, a lakásban pedig vagy 13-14 fok, nem sokkal több. Este hazamentem a konyha enyhe volt, de érthető mert ott főzni szoktunk és valami enyhesség marad, de a szobába bementem hidegebb volt.

2022. szept. 18. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk fűtenek , temperálással.

Attól függ, a házatok milyen szerződést kötöttek a távhővel.

Egyébként vasárnap is és éjjel is dolgoznak.

2022. szept. 18. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez szerződés függő, de idén nem hiszem, h nagyon fognak fűteni. Idén örülni kell, ha okt 15-től bekapcsol.
2022. szept. 18. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem a távhő kazánfűtőin múlik.Ez a Fidesz kormányon múlik,akik megmondták mit lehet és mit nem.A Karmalitában biztos nem fognak fázni.
2022. szept. 18. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
A karmeliában 30+ fok van, a majmok a meleget szeretik.
2022. szept. 18. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Ne itt érdeklődj, hanem a Parlamentben, hogy ott hány fok van ill. hogy a hatvanpusztai uradalmat mivel fűtik. Mert a felcsúti stadionban biztosan fűtik a füvet.
2022. szept. 18. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Van ahol már bekapcsolták három napja szóval ez ház és szerződés függő megjegyzem ahol én voltam ott ugyan olyan meleg volt mint tavaly, szóval nem kell feleslegesen gerjeszteni az indulatot már azért is mert ez már nem tudom hányadik kérdés erről.
2022. szept. 18. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
23 fok van a lakásban, mi a szarnak kéne fűteni?
2022. szept. 18. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elso emeleti panelben nalam 24,6 fok van bent. (Van egy digitalis homerom a nappaliban. ) Szelloztetes utan 23.4 fok. Becsuktam az ablakot, egy ora mulva visszakuszott 24,1-re. Annyi h alvashoz a kelteto meleget szeretem, ezert a nyari paplan melle beraktam az agyba egy pokrocot, amit ugy hajnal 3 tajt magamra szoktam huzni.
2022. szept. 18. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:

A fűtési szezon kezdete és vége rendeletileg adva van. Előtte vagy utána még lehet kérni a fűtést (ez a közös képviselő dolga). Beszélj a közös képviselővel, de ne csak Te egyedül, hanem többen.

Panelprogramos (16 cm vastag szigeteléssel) panelban lakom, még nem fűtenek és az egyes szobákban 22,4, 23,0 és 23,1 C° van. a konyhában még melegebb.

2022. szept. 19. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Minek? Azért nehezen hiszem el, hogy panelben 13-14 fok van. Teljesen szigeteletlen, szélső panellakásban lakom, de itt is 21.5 fok van. Fel kell öltözni.
2022. szept. 20. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!