Családi házas kérdés. Ha a kukátok rendszeresen megtelik pár nappal előtte mielőtt jönnének üríteni, akkor lehet kérni még egy szemetest az önkormányzattól?
Nincs lenne, ha plusz kuka helyett megpróbálnál inkább hulladékmentesen élni?
Én nem értem, hogy lehet tele valakinek a kukája 1 hét alatt.
Szerintem is bölcsebb megoldás lenne szelektálni és kevesebb hulladékot termelni. A szomszédnak is tele van pizzásdobozokkal, petpalackokkal és fémdobozokkal már a hét közepén. Legalább összetaposná őket, de nem, inkább folyik a kuka mellé.
Kérdező, nem bátásból írtam, de a Földünk már amúgy is tele van szeméttel...
"Én nem értem, hogy lehet tele valakinek a kukája 1 hét alatt."
Ugy hogy mi nem ketten lakunk, hanem 4-en.
PET palackokat, dobozokat össze szoktad nyomni? Az emberek többsége fel sem tudja mérni, hogy ezek mekkora helyet foglalnak. Ha összenyomod a PET palackot, feltekered, és így tekercs állapotában jól rátekered a kupakját, akkor az úgy fog maradni. A dobozokat (pl. tejes doboz) teljesen ki lehet lapítani két dimenziósra. Garantálom, hogy ha ezt követed, feleannyi térfogatot fog elfoglalni a szemeted.
Kicsit haladóbb verzió: komposztáltok? A hulladék kb. 30%-a szerves hulladék, ami lebomolna egy kis idő után. Kávézaccot nagyon szeretik a savas talajt kedvelő növények, én mindig a hortenziák töve alá szórom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!