Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki egyedül él, mennyire van...

Aki egyedül él, mennyire van tele a hűtőtök?

Figyelt kérdés

Egyedülálló férfi vagyok, közel 5 éve élek egyedül illetve ha volt barátnőm akkor vele, de a lényeg hogy nem a családdal.

Nemrég volt nálam egy lány, és reggel mikor csináltam a kávét rácsodálkozott, hogy úristen milyen üres a hűtőm. Nem rosszindulatból, csak meglepődött mert ő a családjával él, és az enyémnél nagyobb hűtőbe alig férnek el.

Az enyém 2 méter magas, egy családnak való, viszont nekem most konkrétan 2 doboz tej, egy majonéz, kétféle felvágott és egy üdítő van benne, meg pár túrórudi.

Ritkán szokott ennél több lenni, esetleg nagy bevásárlásnál.

Csak ugye én nem veszek sok hűtős dolgot mert rám rohad minden, és azóta elkezdtem figyelni mások hűtőit, és tényleg mindenkinek rogyásig van, meg például a tiktok videókban figyeltem meg azóta ha épp olyan tartalom volt :D

Nem tudom miért érdekel, most hogy így szóba lett hozva ezen agyaltam, és egyébként tényleg fura, hogy nem láttam én se sok ilyen hűtőt amibe ennyire kevés dolog van, bár nyilván nem is figyelgettem, csak mostanában.

Aki nem tudja feldolgozni, hogy miért agyalok ezen az ne is írjon, igazából én sem tudom szóval nem fog választ kapni.

A kérdés adott a felsősorban.

2022. szept. 4. 19:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Én mindig annyi ételt csinálok amennyit megeszem, tehát nem kell hűtőben tárolni semmit. Minden más van a boltban, ami nagyjából 1 percnyi sétára van tőlem, tehát hideg üdítő is. Nem halmozok otthon kaját, pont azért, mert rámrohad. Én vagyok azon kevesek egyike, akiknél nincs otthon hűtő.
2022. szept. 4. 20:16
 12/20 A kérdező kommentje:

11-es

De akkor nyáron annyiszor mész boltba ahányszor hideget akarsz inni?

Meg egy tejes kávét hogy iszol meg? (én pl. csak tejjel iszok kávét, muszáj hozzá)

Reggelire a legegyszerűbb kaja nekem a szendvics, felvágott, majonéz, nem tudok jobbat és gazdaságosabbat kitalálni, ezekhez is kell a hűtő.

Meg azért olyan sok áramot nem fogyaszt, most így fizetek 5 ezret áramra havonta, ebből 500 lehet a hűtő?!

A dupláját is kifizetném simán, nem múlik semmi sem ezen az évi 6 ezer forinton.

2022. szept. 4. 20:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Mindezt meg tudom venni a boltban akármikor, 1 perc séta.

Hideget tudok inni, a csapból jön.

2022. szept. 4. 20:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Vizet meg ilyeneket rakj bele, ha tele van, kevesebbet fogyaszt (tényleg, nem vicc)
2022. szept. 4. 21:12
 15/20 anonim ***** válasza:

Anyukám egyedül él, az övébe 1 túró rudit is nehéz betenni, annyira teli van

(nagyrésze persze tuti lejárt már)

Olyan 150cm magas lehet a hűtő, ennek a felső részében van egy szintén téli pici fagyasztó rész

2022. szept. 4. 23:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Nálam(27 éves, egyedül lakó férfi) a hűtő nagy része űdítőkkel van tele pakolva, én nem nagyon szoktam ilyeneket inni, inkább azért tartom, hogy ha jönnek a szüleim vagy haverok, akkor tudjak mivel kínálni,ez mellett pár sör. Vannak felvágottak, vajkrémek, több féle szószok, tojások, 2 napi főtt étel, házi lekvárok(anyám tukmálta rám), zöldségek, meg savanyúságok. A fagyasztó az mindig tele van,de semmiből sem annyi, hogy rámrohadjon. Eleinte mindig annyi mindent vettem, hogy a hűtő 80%-át ki kellett dobnom. Azóta megtanultam miből mennyi kell.
2022. szept. 5. 08:27
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha a lakásod olyan, akkor biztos nem fogják rólad azt gondolni, hogy szegény vagy.

Levartad a csajt, a többi kit érdekel?

2022. szept. 5. 09:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem egy 150l+75l hűtőm van teljesen jó 1 főre is.Nagyobb kombi hutő sem fogyaszt sokkal többet főleg ha energiatakarékos.Ha nagyon nem használod ki tényleg érdemes vizespalackokat is belerakni.

Nekem minimum ennyi kell mert szoktam előre főzni akkor eléggé tele van,néha előfordul azért hogy kong egy kicsit bevásárlás előtt

2022. szept. 5. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekünk közepes hűtőnk van. Sima tej és laktózmentes tej szokott benne lenni, margarin (általában egy bontott és egy bontatlan), némi zöldség féle, tojás, felvágott, sajt. Ha veszünk, akkor rudi, puding, joghurt (nem mindig veszünk ilyeneket), nyáron a csokit is ott tartottuk. Majonéz, ketchup, mustár, néha sör, bor. Hűtött csapvíz, néha hűtött szóda, bontott szörpök. Néha gyümölcslé. Ha főztünk, akkor a maradék, ha főzni készülünk, akkor az alapanyagok. Általában üres a hűtőnk. Ha látszólag tele van, akkor minden a kukába való már (3 hetente átszelektálom).

Én is ezt látom sok embernél, hogy a hűtő szarásig, aztán panaszkodnak, hogy kicsi, és olyan dolgok vannak benne, hogy wtf.

Viszont a fagyó lehetne nagyobb, ott szívesen tartanék többféle húst, mirelit kész kaját, mirelit pizzát, általam készített maradékok, amik fagyaszthatóak, nyáron fagyi, és kenyér/zsemle.

Meg a bontott maradékok, zöldborsó kb. mindig van benne bontva. 😅

2022. szept. 6. 20:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem fordítva van a hűtő-fagyasztó rész aránya. Nekem egy kis hűtőm van, a fagyasztó rész még így is mindig tele van, alig tudom becsukni. A hűtő részben azért mindig van hely, bár azért 1-2 2 literes víz vagy üdítő elég sok helyet el tud foglalni. Semmi gond nincs azzal, ha nincs tele értelmetlen dolgokkal a hűtőd. Sokaknál emiatt kell kidobálni egy csomó mindent, mert már el is felejtik közben, hogy mit raktak be.
2022. szept. 9. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!