Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van ötletetek mit kezdjek...

Vlxne kérdése:

Van ötletetek mit kezdjek magammal a nyáron?

Figyelt kérdés

Sziasztok emberek!

Szóval az a helyzet hogy nagyon unatkozom a nyáron nincsenek barátaim és itthon semmit nem tudok csinálni azon kívűl hogy takarítok edzek, rajzolok elmegyek focizni vagy tanulok mosogatok sorozatokat/filmeket nézek, mindent kipróbáltam már. Idáig számítógépeztem de mostmár elromlott sajnos így nem tudom mivel lekötni magamat.

A kérdésem az lenne hogy szerintetek egyedül milyen programokat tudnék esetleg csinálni ameddig nem kezdődik meg az iskola, tudom itt van a nyakunkon a szeptember de ezek az utolsó napok nagyon unalmasak barátok nélkül.

Ha tudtok esetleg írni valamit mit tudnék egyedül csinálni azt megköszönném.

Ja és kérlek titeket akceptálható válaszokat írjatok, köszönöm szépen ha válaszoltok! :)

16/f

2022. aug. 16. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj el biciklizni.
2022. aug. 16. 22:47
 2/2 Somló Volán Zrt. válasza:

Egyetértek az 1-essel. A biciklizéssel el lehet ütni az időt. Én tegnap mentem 29,4 Km-t ami nekem is szokatlan, mert ennyit nem szoktam menni, kb 4 órába telt mire megtettem, amúgy meg nem mértem az időt. Nem muszály nagy távokra menni, hanem lehet kis távokra is, mint például a saját településed utcáin tekersz. Ha pedig mégis nagy távra akarsz menni, akkor azt jól tervezd meg előtte! Illetve, ha netán eltévednél mindig legyen nálad GPS! Erre akánlom a Maps.me alkalmazást, mert az internet nélkül is működik, play áruházból le tölthető. Vagy akár olyan részre is mehetsz amire kíváncsi vagy hogy néz ki. Fontos még, hogy mindig olyan messze menny csak az otthonodtól amennyit visszafelé is meg tudsz tenni! Tegnapi bicikliutam hossza önmagában 14,7 Km, de mivel ugyanezt visszafelé is meg kellett tennem a hazajutáshoz és így lett belőle 29,4 Km. Szóval nagyon ajánlom a biciklizést, ha lehet akkor települések között ne a forgalmas autóuton közlekedj, mert az veszélyes, henem bicikliúton, de ha az sincs akkor keress olyan földutat, ami az adott település felé vezet. Erre ajánlom a google térkép műholdas nézetét. Miután megtervezted az útvonalat nézd meg, hogy az adott út nincs-e lezárva, derítsd fel! Ha egyedül ki mész a semmi közepére akkor magadra vagy utalva, ha csak pont nem jár arra egy ember. Csak olyat vállalj amit meg is tudsz csinálni!

16/F

2022. aug. 17. 08:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!