Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki egyedül él, mennyire van...

Aki egyedül él, mennyire van tele a hűtőtök?

Figyelt kérdés

Egyedülálló férfi vagyok, közel 5 éve élek egyedül illetve ha volt barátnőm akkor vele, de a lényeg hogy nem a családdal.

Nemrég volt nálam egy lány, és reggel mikor csináltam a kávét rácsodálkozott, hogy úristen milyen üres a hűtőm. Nem rosszindulatból, csak meglepődött mert ő a családjával él, és az enyémnél nagyobb hűtőbe alig férnek el.

Az enyém 2 méter magas, egy családnak való, viszont nekem most konkrétan 2 doboz tej, egy majonéz, kétféle felvágott és egy üdítő van benne, meg pár túrórudi.

Ritkán szokott ennél több lenni, esetleg nagy bevásárlásnál.

Csak ugye én nem veszek sok hűtős dolgot mert rám rohad minden, és azóta elkezdtem figyelni mások hűtőit, és tényleg mindenkinek rogyásig van, meg például a tiktok videókban figyeltem meg azóta ha épp olyan tartalom volt :D

Nem tudom miért érdekel, most hogy így szóba lett hozva ezen agyaltam, és egyébként tényleg fura, hogy nem láttam én se sok ilyen hűtőt amibe ennyire kevés dolog van, bár nyilván nem is figyelgettem, csak mostanában.

Aki nem tudja feldolgozni, hogy miért agyalok ezen az ne is írjon, igazából én sem tudom szóval nem fog választ kapni.

A kérdés adott a felsősorban.

2022. szept. 4. 19:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi ketten vagyunk. Felvàgottat ritkán eszünk, ezért ritkán is veszünk. Tejet max ha sütibe kell. Tejtermèkből szinte csak sajtot veszünk, szóval nekünk sincs rogyàsig. Nagyrèszt főtt ètel van benne, tojás, szalonna, alul zöldsègfèlèk. Gondolom kellemetlenül èrezted magad, de felesleges. Neked ezekre van szüksèged, azért kár lenne kirakatot csinálni a hűtőből, hogy aztán rád romoljon.
2022. szept. 4. 19:51
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan családom van, de volt párszor, hogy egyedül hagytak egy hétre és olyankor én is alig vettem kaját, mert csak rámromlott.
2022. szept. 4. 19:53
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam van egy üveg ásványvíz, egy doboz margarin, mustár, 20 tojás, párolt zöldbab (de azt ki fogom dobni), és fél doboz macskakaja. Ja, meg tej. Slussz.

Semmi majonéz, semmi ketchup, mindkettőt utálom. Holnap már muszáj lesz elmennem a boltba.

2022. szept. 4. 19:55
 4/20 A kérdező kommentje:

Igen, kicsit olyan rosszul éreztem magam, mikor rádöbbentem erre, de tudom hogy ez hülyeség, nyilván nem fogok mindenféle szart bele venni, hogy látszólag tele legyen.

Főtt ételből is mindig annyit csinálok amit megeszek, 2-3 naponta járok boltba, és azt veszem meg ami erre az időre kell.

Csak valahogy szerintem a hűtő tartalma egy olyan szimbólum, hogy van pénz van kaja, stb....felnőtt ember lévén nyilván nem ez határoz meg, tele tudnám pakolni a hűtőt, de akkor azt a pénz le is húzhatnám a vécén mert annyi értelme lenne.

2022. szept. 4. 19:56
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Neked érdemes lenne,kisebbre váltani. Te még egy kis fagyasztót sem tudnál feltölteni,az sem neked való.
2022. szept. 4. 19:57
 6/20 anonim ***** válasza:
31%
Emiatt én nem tartanék fenn hűtőt, főleg nem ekkorát.
2022. szept. 4. 19:58
 7/20 A kérdező kommentje:

A fagyasztó még úgy ahogy tele is van, szoktam húsokat kapni a családtól, szinte mindig annyit hogy fagyasztanom kell.

Meg néha veszek mirelit kajákat is, de azt sem eszem meg mindet.

Egyébként azért ezt a hűtőt vettem mert akkor utolsó darab volt, le volt értékelve, és úgy rémlik ez volt a legolcsóbb, engem meg annyira nem izgat hogy milyen hűtőm van.

Ez csipog ha nyitva felejtem, meg leolvasztja magát amikor kell úgyhogy a világon semmi gondom nincs vele.

Meg ebben az energiatakarékos besorolásban is majdnem a legjobb, vagy legjobb volt 4-5 éve mikor vettem, annyi hogy valóban túl nagy nekem de más baj nincs vele.

2022. szept. 4. 20:02
 8/20 A kérdező kommentje:

6-os

Aztán nyáron a 40 fokban hová rakjam amit hűteni kell? :)))

Akár egy üdítőt is?!

2022. szept. 4. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
#6, már én is elgondolkodtam azon, hogy minek nekem hűtő, de pl. nyáron a főtt kajával mit csinálnál? Télen oké, kiteszem a teraszasztara. Bontott tej? Cicakaja?
2022. szept. 4. 20:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Dettó egyedül élő pasi vagyok, nemrég ment tönkre a nagy hűtőm, most vettem egy kisebbet, olyan 80 l-es. Elég, mindig van benne hely. Félig van tele kb. Hozzátenném, hogy van egy fagyasztószekrényem is, ha nem lett volna akkor kombináltat veszek, alulfagyasztósat. Egyedülállónak a fagyasztó a legjobb barátja!
2022. szept. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!