Mit tehetnék a felső szomszédok ellen?
Többszöri kérés és levél után minden áldott reggel úgy trappol,hogy az elviselhetetlen. Ráadásul egy hatalmas vizsla futkoz a LAKÁSBAN.
Kiírtunk már a hírdetőfalra,megkértük őket,a férj állandóan szabadkozott,hogy fel lesz szőnyegezve a padló,de semmi .........
Mivel tudnám én is őket idegesíteni?Hangos Tv +ezek lehallatszanak és akkor hozzám jönnek.Ezt a családot lehetetlen elviselni ...
nem tudom,hol van a házirend :)
de ezek elviselhetetlenek és direkt csinálják ..
valami tipp ,amivel felbosszanthatom őket?
bekenem kutyakakával a kilincsüket :D
meg esténként le szoktam menni kaputelefonról,felcsengetek,mikor alszanak.
de ma este verem a plafont neki éjfél-1körül ,akkor megtudja kivel szórakozik :)
Egy barátomnak a sarkokban a mennyezet alá voltak felszerelve a hangfalai. Amikor elment otthonról maxi hangerőre állította a zenét. Tátott szájjal néztük, :)
aztán elmesélte, hogy milyen állatok laknak felette.
Hadd szóljon!! :D Persze nem kell fúrni-faragni hozzá,
elég, ha a szekrény tetejére teszed a hangfalat, és valami brutál trash metált nyomatsz neki!
Esetleg radiátor zörgetés, de inkább valami gonoszkásabb, ütősebb kellene... ???
Amikor tuti alszanak, akkor ráfeküdni a csengőjükre, és ártatlanul megkérdezni az ajtót nyitótól; ugye milyen rossz, ha nem tud csendben pihenni az ember????
Vagy pillanat ragasztó a zárba, kutyakaka kenés az ajtóra, lábtörlő alá.
(Közben meg mások előtt fülig érő szájjal előre köszönni nekik, ne mondhassák, hogy utáljátok őket.)
ja, veszel valami fain házimozit. ez egy nagyobb volumenű befektetés.
letöltesz valami éktelen borzalmas hörgős metált. ez kisebb befektetés.
veszel egy füldugót, ez nagyon megéri.
aztán éjjel benyomod kellemes muzsikát. utána:
vagy füldugó, vagy elmész vmi haverhoz, vagy inni, vagy csak sétálni.
várod a hatást. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!