Zaklató szomszédok!?
Társasházban lakom. Sajnos elég rossz szomszédokat fogtunk ki. Folyamatosan leáztatnak, a biztosító már nem fizet. Egy csomó bosszúság mellett most még a szemetet is az ajtónk elé rakják. Az érdekelne, hogy jogilag vagy valami hivatalos helyen tehetek e ellenük valamit? Vagy így jártam?
Előre is köszi mindenkinek
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Sajnos, neked is gonosszá kell válnod, hogy hosszabb távon a nyugalmat élvezhesd az otthonodban.
Ha másokat is zavar szomszédod magatartása, gyüjthetsz aláírást a társasházban.
Az index fórumán sok ötletet meríthetsz, hogy mivel tudod a "jószomszédságot" viszonozni.
si vis pacem, para bellum! bizony, ahogy az előző mondja.
ha ennyire suttyók, akkor csak a saját eszközeiket tudod ellenük fordítani.
egyébként mi az, h a biztosító nem fizet?
Részvétem. Nálunk is hasonló a helyzet, csak mi családi házban lakunk és a mellettünk lévő telekszomszéd csinál ilyeneket.
Mikor itt az oldalon egy kérdés keretében ezt szóvá mertem tenni, szinte mindenki nekem esett a válaszaival, hogy még én vagyok a rossz és gonosz, hogy a szomszédaimmal foglalkozok és ilyen pitiáner dolgokon felháborodok, hogy átdobálják a kerítésen hozzánk a szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!