Hány fok szokott lenni télen a lakásodban?
Figyelt kérdés
Csak mert hamarosan itt a tél és különböző hőmérsékletek hangzanak el, különböző aspektusban.
Kíváncsi lennék a valós gyakorlatra.
#hőmérséklet lakáson belül tél,
2022. aug. 7. 20:58
11/19 anonim válasza:
26 körül, de mivel vegyes kazán van inkább úgy fogalmaznám hogy 18-28 között. Sajnos nagy a hőingás, amit csak pufferral lehetne kiküszöbölni. Azért kell így felfűteni, hogy reggel is még jó idő legyen
12/19 anonim válasza:
A nappaliban 21 fokra van állítva, ha este leülök TV-t nézni vagy olvasni, akkor szoktam 23-ra állítani, így megy 2-3 órát, aztán éjszakára újra visszaveszem. Hálószobában 20 fok, mert nem szeretek túl melegben aludni.
13/19 anonim válasza:
A nagyszobában a termosztát 22°-ra van állítva, de az én kisebb hálószobámban csak 19° van (letekertem a szelepet).
14/19 anonim válasza:
21-22 közt van nappal, 20 éjszaka.
16/19 anonim válasza:
20.5
De szerintem annyiból fűtöm ki, mint egy jól szigetelt lakásban a 23-24 fok.
Nyáron meg fordítva valag pénzből hűtöm le annyira, aminek alapból kéne lennie.
17/19 anonim válasza:
Nálunk 19-20, éjszakára pár fokkal lejjebb vesszük. Nekünk így komfortos.
Idén valószínűleg nem fogunk ilyen meleget csinálni, mert rámegy a gatyánk is. (A trópusi növényeim viszont 16 fok alatt nem szeretnek, szóval érdekes lesz.)
19/19 anonim válasza:
Nálunk 23. Konyhában, előszobában inkább 21. Este 20-21 a szobában is. A fürdőben 25. Mutarnál 13, ha megyünk felfűti 18-20-ra is a lakást, hogy ne fázzunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!