Mennyire hűltek le nálad a szobák így ebben a kellemes kora reggeli 18°C-ban?
Figyelt kérdés
Szigetelt családi ház 3 rétegű ablakokkal, 28-29 fok volt bent. Most ebben a kis lehűlésben sikerült 23 fok alá vinnem a benti hőmérsékletet egész éjjeli szellőztetéssel.
Remélem pár napig így is marad 😊
2022. júl. 2. 05:29
1/7 anonim válasza:
25 fok volt éjjel kint. Éjjel kettőkor kikapcsoltam a klímát és kinyitottam az ablakokat. Most láttam, hogy az éjjeli 23 fokról 25-re ment fel reggelre a hőmérséklet a lakásban. Szóval nem hogy hűlt volna, hanem melegedett. Kész röhej. :D
2/7 anonim válasza:
Még mindig szellőztetek, most fogom becsukni. 25,8-ra ment le az esti 26,3-ról.
3/7 anonim válasza:
Át vannak melegedve a falak, bútorok, drapériák, ezért abban a pillanatban, hogy becsukom az ablakokat visszaáll a 27 fok.
4/7 anonim válasza:
Szigeteletlen házban klíma nélkül most még mindig 30 fok van. Csak egy kis ablakon tudtam szellőztetni. Amúgy meg ventillátorral tudtam "hűteni" magam, de már érzem hogy a szemeim és a homlokom fáj, mert "huzatot"kapott. De most tudtam először igazán jól aludni. Egész éjszaka fújta a ventillátor a testemet. Ami sokak szerint nem ér semmit, de szerintem igen, mert a hőérzetet jelentősen csökkenti. Néha még fáztam is.
5/7 Noren1989 válasza:
Szellőztettem egész éjjel. Légópince+földszinti lakàs.
17fok körül van, meg is fàztam...
6/7 anonim válasza:
26 fok volt éjfélkor kint, és 22 fok reggel kint.
24 fokra hűlt le a lakás.
7/7 anonim válasza:
Ha lekapcsolom a fűtést, akkor lehül 30 fok körülire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!