Ciki ha barát vagy haver meglátja a reggeli merevedést? :D
Koncert után voltunk es vegul egymasnal aludtunk 4en, leraktunk matracokat es igy vegul egy szobaban aludtunk negyen.
Reggel ki kellett mennem mosdoba de mar felig vilagos volt
Nekem nagyon sokszor van reggel merevedesem , es mivel ilyen rovidnadrag-szeru pizsamagatyaban alszom ezert elegge latszik is , de otthon nyilvan nem zavaro.
Na es kimentem reggel mosdoba de mikor visszamentem akkor ketten mar fent voltak es lattak h a gatyamban full felall (igazabol nem lehetett nem eszrevenni de nem tudtam h akkor mar felkeltek).
Nektek volt mar ilyen? Mennyire kellemetlen ez? En annyira nem tartom annak mondvan hogy mindenkivel elofordul csak kivancsi vagyok.
20
Rá se ránts!
Valahol még ki is csapják egymásnak, majd megreggeliznek és megy a nap tovább, mintha mi sem történt volna.
Volt már ilyen, de...
...amikor megtörténik az első reggeli vizelés, nekem utána már nem olyan merev, úgy nem is tudnék vizelni;
...ha random alszok másnál, nemigen viszek magammal pizsamát, főleg koncertre nem szokásom, amúgy meg alapból meztelenül alszom szinte mindig;
...egyáltalán nem érzem kellemetlennek, ha három barátom látja a reggeli erekciómat, számomra családtagok előtt kínosabb.
Tudnád mik vannaj itt a koliban.... 😂
Sok bu*iskodás, de senki nem az. Szóval lehet hülyülni ilyesmikkel. Persze más kérdés, hogy erre van e igény az adott társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!