Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Utólagos hangszigetelés?

Utólagos hangszigetelés?

Figyelt kérdés

Üdv!

Kérdésem az lenne, hogy vmiféle hangszigetelést lehet-e falra dobni? (Festett, kész állapotban lévő fal) Mivel elég hangosan hallgatom a zenéket :D igy nem ártana vmi hangszigetelés. Ez valamilyen formában kivitelezhető?

2010. szept. 17. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
igen...és attól függ mennyi zséd van, vagy veszel kifejezetten belső hangszigetelésre kifejlesztett burkolatot vagy párnafa, 4 cm kőzetgyapot+ gipszkarton
2010. szept. 17. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A párnafa+közetgyapot+gipszkarton tényleg működik. Ha kevés pénzből kell megoldani, akkor pedig marad a papír tojástálca gyűjtés és ragasztás.
2010. szept. 18. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolkoztam már ezen én is de inkább vettem fülhallgatót van vezeték nélküli és és egy aminek 3 méteres kábele van szerintem sokkal jobb ez mint a hangfal.
2010. szept. 18. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van sok pénzed, nagyon jó hangszigetelő anyagok vannak már. Vagy marad a tojástartó.
2010. szept. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!