Most találtam a Halltex termékét. Valaki használta már? A fenti szomszéd gyerek kopogását, rohangálását, bútortologatását is tompítja vajon? Vagy van jobb megoldás is?
2009. dec. 3. 19:29
1/6 anonim válasza:
Van jobb, eltörni a lábát, a tolószék csendben gurul.
Index fórumán van erre több topic, keresgélj ott.
2009. dec. 3. 20:12
2/6 anonim válasza:
Van sokkal jobb,szólj nekik fejezzék be.
Ha nem írd-írasd ki a "szomszédidegesítő effekteket"
Ütvefúró,kutyaugatás...stb)CD-re,majd mielőtt elmész
otthonról kopp hangerőn,ismétlésre állíva kapcsold be a lejáttszót. Nálunk tökéletesen bevált.. :-)
2009. dec. 3. 21:42
3/6 anonim válasza:
Lehet beválik lehet nem
Mi házilag zajszigeteltünk így stúdiót ott jó lett..
Szal tojástartó tálcákat kell gyüjteni 30 darabosakat majd egyenként felragasztgatni a plafonrra egymás mellé szorosan, aztán még egy rétegben felragasztani ugyanezt úgy hogy ne csússzanak egymásba, tartókonzolokat is kell felrakni aztán gipszkartonnal beborítani az egészet..
2009. dec. 4. 02:21
4/6 anonim válasza:
ránézésre sztem ez nem működik. a hangszigeteléshez ennél "több" kell. Keress meg egy szakembert (belsőépítész) majd az segít!
2009. dec. 4. 07:35
5/6 anonim válasza:
szia.én nem vagyok szaki,de én már csináltam ilyet.a valodi hangszigetelést csak szakikkal tudod megoldani.pl.gipszkartonnal kb 10-15 cm lejjebb engedni a plafont,majd a közbe ami a gipszkarton és a régi plafon közt keletkezik oda üvegvatát kell berakni.minél vastagabb az üvegvata réteg,annál nagyobb a hangszigetelés...pl 10-es közbe,10.es üvegvatát használj.és ényeg hogy üvegvata az üvegvatát érje,ne maradjanak üres részek.na meg van a polieszteres izolállás is(olcsobb mint az üvegvatás,de rizikosabb is),...de ez mind nem olcso megoldás.+magad nemtudod megcsinálni.de a legolcsobb füldugók,tolókocsi,hangos zenehalgatás,meg ijenek...hi.emigy szaki kell hozzá.na meg pénz.
2009. dec. 4. 21:15
6/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.... a felettünk lévő oly tekintettel van másokra, hogy reggel 7kor vasárnap mulatóst bömböltet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!