Üveg ajtó hangszigetelés, üveg duplázással házilag?
Az lenne a gond hogy zenehallgatás közben a mély hangok miatt berezeg az egész házban minden beltéri ablak, mivel ezek csak 1 vékony üveget tartalmaznak. Arra gondoltam hogy a szobám ajtajára ráfogatnék még 1 vastagabb plexi lapot, csak nem értek hozzá , segítenétek?
Fontos hogy fényáteresztő legyen, a folyosó innen kapja a fényt.
Ha veszek valami plexi lapot hogy tudnám az ajtóhoz fogatni , hogy ne adja át a rezgéseket? Gondolom valami habszivacs féleség kéne még az üveg és az ajtó közé.
Milyen üveget ajánlanátok ? És ha lehet olcsó legyen, néztem a hangcsillapítós üvegeket de NAGYON DRÁGÁK!
A mély hangok miatt rezegnek az ablakok, azt meg egy üvegcserével nem tudod megszüntetni!
Vegyél vissza a subwooferből!
Nem akarom megszüntetni, elég lenne ha csak az én ajtómon rezegnének az ablakok :D Tényleg iszonyú a helyzet, olyan vékony ablak van az ajtón hogy szinte semmit nem ér....
50%-on hallgatom a zenét már zavar mindenkit, így nem lehet élvezni az olyan stílusú zenéket amiket hallgatok.
Plexi-t ne, mert az üveg tömege az ami megállítja a hangot.
Reptér mellett lakunk itt 3-as üveget szereltek az ablakra, gumiágyon körben.
Előző vagyok.
Nem kell túlmisztifikálni:
Ablaktömítéshez lehet a barkácsboltokban kapni szivacs és gumi D P profilokat. Ez utóbbi kettő a jobb minőség.
Megfúrni én sem javaslom, de egy csavar és nagyobb műanyag díszalátét és csavartakaró jó lehet, filléres dolog. Az üveg kerületén 30-40cmenként rakott csavar tartja és odaszorítja a gumi profilhoz (leginkább a tapadás miatt)
Nehéz így leírni, de hasonlót csináltak a repteresek és nem nagyon csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!