Paravánt szeretnék készíteni házilag. Te hogyan és miből csinálnád?
Nem kell, hogy nagyon erős legyen, inkább legyen könnyen összehajtható. (Csak annyit kell tudnia, hogy ne menjen be mögé a macska...) :)
Előre is köszönöm a segítséget!
Nemigazán tudom, hogy mire gondolsz. A paravánt általában azért csinálják, hogy valamit takarjanak vele (pl. azzal határolják el a szoba egy részét = dolgozónak) vagy hálószobában az öltözködést intimebbé tenni stb. Vagyis a célja, hogy valamit mögötte elhelyezni.
Ez esetben pedig a macskát nem fogod tudni megakadályozni abban, hogy mögé ne menjen!!!
Egyébként vékony lécekből csinálnék egy-két keretet, színes anyaggal vagy papírral borítanám. A kereteket pedig "csuklópánt"-tal (azt hiszem ez a hivatalos neve) kötném egymáshoz, akkor össze is tudod hajtani, és kis helyen elfér.
Nézd, mit találtam Neked :)
Júúj, köszönöm a linket, ilyesmire gondoltam pont.
Picit bonyolult a helyzet, de nagyjából azt szeretnénk megakadályozni, hogy a macska bemásszon az ágyunkba, de mégis bemehessen a szobába. :) Aztán este összecsukjuk, és kész. Egy ilyesmin, mint ami a linkelt képeken van, nem tudna átmászni (nem is nagyon mászós), úgyhogy szerintem nekiállok keresni léceket és veszek hozzá csuklópántokat. Ööö... Azt hiszem, zsanérnak is hívják? Nő vagyok... :)
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!