Ötleteket tudtok adni vályog ház utólagos szigetelésének szóba jöhető módszereiről?
Sajnos nem sokat tehetsz, ha befürödtél a vásárlással (szó szerint) már utólag csak bánni lehet.
Igen kevesen értenek a vályogházhoz, még szerencséd is van, hogy találtál egy jó szakembert.
Esetleg próbáld vele megbeszélni, mi a minimum, amit meg kell neki csinálni, ez gondolom a téglasor beépítése.
A fal vályogvakolását, a járda felújítását, és a külső festést, meszelést akár te is megkísérelheted, vagy egy családtag, akinek van róla némi sejtelme. :((
Esetleg próbálj meg hosszú távú befektetésként rágondolni, egy jó állapotú parasztház, szép, gondozott kerttel, rendezett udvarral később még többet érhet, mint jelenleg.
sajnos nincs sok okosság.
szigeteletlen, alappal nem rendelkező vályogházat igen költséges utólag szigetelni.
én inkább abba az irányba indulnék el, hogy megnézzem mitől lett belvizes az a terület ahol a házam áll.
lehet, h szikkasztók kialakításával, árkokkal és némi földmunkával el lehet vezetni onnan a vizet, így meg lehet szüntetni a belvízveszélyt.
az nagyon sol pénz.
nekem is vizes volt a házam, de 320.000 ből meglett oldva utólagos acéllemez szigeteléssel.
semmi gond nincs azota,ja és 2 nap alatt kész voltak vele.ha érdekel adhatok telefonszámot.
Én tavaly nyáron csináltattam velük, ők kb. fél évet mondtak, hogy kiszárad, de nekem már 2 hónap után eltűnt a víz a falból és azóta se jött vissza
A garanciát tulajdonképpen nem is ők, hanem a lemez adja amit beütnek, ők csak azt garantálják, hogy szakszerűen végzik a munkát. Jó fejek, én is bármit kérdeztem szívesen válaszoltak, ja és hozzám kijöttek felmérni a házat, már csak ez is szimpatikus volt.
sok sikert a felújításhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!