Ötleteket tudtok adni vályog ház utólagos szigetelésének szóba jöhető módszereiről?
Figyelt kérdés
Az időjárás nem volt túl kegyes hozzám,a szigetelés nélküli vályog házamba nagy károkat tett a belvíz,amire a biztosító nem fizet.Korábbi munkálatok folyamán találtam egy jó szakembert.Munkája sikerességének ékes bizonyítéka,korábban szigetelte a ház egyik sarkát,mely tökéletesen száraz maradt a ház többi részével ellentétben.Az ő árajánlata 1,5 millió lenne a közfalak szigetelését,a járda javítását és a lábazat javítását beleértve.Mivel ez a ház vidéken van,így ha ráköltöm ezt az összeget,soha nem tudom ezt beépíteni az eladási árba.A ráköltött pénz és az eladhatósági ár aranyába már így is legalább 1 millió minuszba vagyok.Ha ez az összeg rámegy,2,5 millió minusz és a házat talán eladhatom 4-ért,úgy h 3-ért vettem.Várom az ötleteket,hogy járnék a legjobban,hogy buknék kevesebbet?Milyen olcsó,de jó szigetelési formák léteznek még?Ez a kőműves megbontaná a ház alját,szigetelné és 4 sor téglát rakna vissza.S.O.S.Segítsetek ötleteitekkel egy pórul járt nőnek,aki mindenét ebbe a hulladék házba tette bele.2011. jún. 2. 06:59
11/14 anonim válasza:
nagyon örülök,hogy segithettem. a maradék pénz költheted szép bútorokra, de gondolom megvan a helye:)
12/14 anonim válasza:
nekem is hasonló problémám lenne, csak nekem a melléképület vizesedik. a kérdezőtől kérdezném, hogy dolgoztak-e már nála? ha két ember ajánlná akkor csak felhívnám őket.
nézegettem máshol árakat, 8-9000 ft/m, ők mennyiért csinálták nektek? milyen munkások? pontosak? egyedül lehet hagyni őket? voltak nálunk kőművesek, ahogy kitettük a lábunkat már nyiltak is a sörösüvegek, meg csak lófráltak a munka meg nem akart haladni... :S
meg is fogadtam, hogy legközelebb csak az teszi be a portára a lábát akit valaki ajánlott.
13/14 anonim válasza:
Van olyan megoldás, amit bizonyos körülmények közt az acéllemez sajtolás kiváltására lehet alkalmazni.
Az előnye, h házilag is kivitelezhető. Dryzone a neve.
14/14 anonim válasza:
az injektálás egy kalap sz.rt se ért, szana szét furkáltuk a házat, beleraktunk egy valag pénzt aztán vártuk a csodát, de semmi... akit hívtunk lemezelni szaki meg csak szívott vele, mivel olyan volt mintha beton pálcák lettek volna falban szóval duplán fizettük ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!