Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mozgatásra hangosan zúg a...

Mozgatásra hangosan zúg a hűtő. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyok az albérletben, a hűtőt a tulaj akkor vette. Zanussi márka, 6 polcos és a huto reszen belul van egy fakk fagyasztó.

Van a szokásos zaja amikor kinyitom és becsukom (gondolom ekkor hűt aktívan)

Viszont tettem rá eg, gyümölcskosarat, pucit el is mozdítottam. Becsuktam és sokszor olyan hangos mint szokott, inkább recseg/morof mint búg. Ha kinyitom az ajtaját megszűnik. Ha becsukom, pár másodpercre csendes, utána elkezdődik. Azóta lepakoltam a tetejéről is. Amint picit meglököm vagy épp elhallgat vagy akkor nagyon hangos.

Mit csináljak?

Most picit elmozgattam és épp csendes, de hosszútávú megoldást keresek. Lehet hogy csak korábban volt rossz pozícióban?

Köszi

2022. máj. 12. 00:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Hajnalban mikor felkeltem megint ugAmyanúgy hangos. Megdontottem ovatosan es letettem ujra, azota megint halk
2022. máj. 12. 05:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Billeg a hűtő kicsit. Első két láb csavaros, azokon tudsz állítani, hogy egyformán terhelődjenek. Akkor nem lesz hangos.
2022. máj. 12. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy hűtőszekrény használati utasításának a legelején írva vagyon, hogy vízszintbe kell állítani a készüléket!
2022. máj. 12. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Vízmérték, lábakon állítás.

Ha nincs vízmértéked, egy pohár víz is megteszi.

2022. máj. 12. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:
A tulaj tette be a lakásba és 1 hónapja semmi baja. Most lett. Ki fogom próbálni hogy mi van ha állítok a lábakon, köszönöm
2022. máj. 12. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!