Hűtőajtó beragadás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A gyerekek nehezen nyitják ki a hűtőt, és nekem is erőt kell kifejtenem hozzá. Valahol olvastam régebben, hogy egyesek valamivel bekenik a gumit, de nem találom sehol a neten a cikket.2021. júl. 7. 16:46
2/4 A kérdező kommentje:
Hát eléggé. Meg nem is tűnik szakadtnak / hibásnak a gumi, ami rajta van. Csak most ebben a melegben hajlamosabb beragadni. Bár lehet, hogy ez így normális, mert vákum keletkezik a hűtőben, ahogy lehűl benne a levegő.
2021. júl. 7. 18:13
3/4 anonim válasza:
Így van, ez teljesen normális a vákuum miatt és azt jelenti, hogy jó a tömítettsége. Általában rövid idő alatt kiegyenlítődik a nyomás benne és újra könnyen nyitható. Fagyasztóknál ez akár néhány perc is lehet.
4/4 anonim válasza:
Így én is jártam..
Kiállítás, fagyasztó láda, üres volt, mindenki ki akarta nyitni, de olyan jól zárt, hogy mindig felborították (majdnem), hebegtek-habogtak.
Fogtam egy darab villanydrótot, lehúztam 3 centi szigetelést, így lett egy csövem, ezt egy kis szigetelőszalaggal keresztben hátul ráragasztottam arra a felületre amire rázárt a mágnesgumi,így tudott szelelni.
Problem solved..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!