Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Heti egy főzéssel hogyan...

Papics kérdése:

Heti egy főzéssel hogyan tudnám a legkevesebb helyet foglalni a hűtőben?

Figyelt kérdés

Egy négy személyes koliszobában lakom, amiben egy darab egy személyes hűtő van. Hét közben nincs időm egynél többször bevásárolni és főzni sem. Tömegnövelő diétát tartok, így a legközkedveltebb fehérjeforrást, a csirke mellett eszem én is, amit az ára miatt igyekszem akciósan beszerezni és lefagyasztani, így megesik, hogy tényleg sok helyet foglalok a fagyasztóban (valójában ha két kiló csirkemellet berakok, azzal már elfoglalom a fagyó kétharmadát).

A főzést a következő képpen csinálom: vasárnap ételesekbe belerakom a kész ebédeket, és lefagyasztom azokat, amelyeket szerdától vasárnapig eszem, a maradék kettőt a hűtő részbe teszem.

A probléma az, hogy az időhiány miatt ez a legegyszerűbb és leghelytakarékosabb módszer amit ki tudtam találni. Esetleg valakinek van valami ötlete, vagy valami tanácsa, amivel tovább tudnám fejleszteni ezt a helytakarékosságot?

2022. jan. 22. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Heti két kiló csirkemellet megeszel? 😲

Egy kis fagyasztot nem lehet pluszban betenni?

2022. jan. 23. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szögletes ételtartót használj . Nekem ezek a horeca egyszerhasználatos dobozok jöttek be, egy kamion hűtőjébe, ami nem túl nagy, kétheti kaja belegózható.
2022. jan. 23. 07:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Fagyaszd alufóliában. A hűtőbe pedig egy dobozba rakd a két napi adagot.
2022. jan. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!