Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Azért nem jeges a fagyasztó...

Azért nem jeges a fagyasztó és kicsit puhák is benne a dolgok mert fázik a hűtő?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet:D

Egy kiskonyhánk van tehát külön helyiségben főzök.

Itt is van egy konvektor, de mivel egyedül élek és csak akkor szoktam itt lenni ha főzök ezért nem kapcsoltam be.

Észrevettem pár napja, hogy a fagyasztómban lévő dolgok kicsit puhák és már nem is jeges a fagyasztó..

Lehet ez azért mert fázik a hűtő?

Tényleg nincs valami jó idő ott.

Most kivittem egy melegítő és bedugtam a hűtő mellé és ráirányítottam persze nem olyan közel.

Talán hülye kérdés, de másra nem tudok gondolni.. eddig semmi baj nem volt vele.

2022. jan. 14. 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem elromlott a hűtő. Valóban szobahőmérsékletre tervezték, de az nem az jelenti, hogy 6-8-10 fokban ne működjenek, csak többet fognak fogyasztani.
2022. jan. 14. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem egyáltalán nem működik.

A hűvösebb külső hőmérséklet amúgy nem árt a hűtőnek, csak a melegben romlik a hatásfok.

2022. jan. 14. 12:50
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
Annyit megpróbálhatsz, hogy kiszereled a termosztátot és a hozzá vezető 2 kábelt rövidre zárod, ha beibdul a motor, és kb. 1 óra múlva helyreáll a hőmérséklet, a termosztát a hibás.
2022. jan. 14. 12:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Most beszéltem egy szerelővel akinek elmondtam a problémát és ő azt mondta, hogy az ilyen hűtők már kényesek és azt mondta, hogy az a baj, hogy hideg van a helyiségben..
2022. jan. 14. 12:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyébként maga a hűtőben lévő dolgoknak semmi baja, nem romlott meg semmi.
2022. jan. 14. 13:26
 6/16 A kérdező kommentje:
a szerelőtől azért kikönyörögtem, hogy ha ráér jöjjön el és nézze meg mert az a biztos.
2022. jan. 14. 13:27
 7/16 anonim ***** válasza:
65%

Lehet a termosztát, viszont a hideget sem szereti, az én hűtőm is így járt, és elromlott minden benne.

A fagyasztoban alap hogy fagyott az élelmiszer. Ha már puha, akkor lassan dobhatod ki.

2022. jan. 14. 13:51
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

"nem romlott meg semmi"

"a fagyasztómban lévő dolgok kicsit puhák "

Magyarul már kiolvadtak, visszafagyasztani tilos.

Jó étvágyat hozzá.

2022. jan. 14. 13:52
 9/16 anonim ***** válasza:
39%

Vannak fagyasztók,hűtők is,melyeknek a hűtő rácsa hátul van.

Ha ezek langyosak,melegek,akkor a hűtó dolgozik.

Vannak olyanok is,ahol ezek burkolva vannak,akkor ezek a burkolatok melegek.Lehet hogy magasabb fokozatra kellene csak állitanod .

2022. jan. 14. 13:55
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

Ami a fagyasztóban puha, azt inkább dobd ki, főleg a húsokat.

A zöldsegeket meg főzd meg.

2022. jan. 14. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!