Azért nem jeges a fagyasztó és kicsit puhák is benne a dolgok mert fázik a hűtő?
Vázolom a helyzetet:D
Egy kiskonyhánk van tehát külön helyiségben főzök.
Itt is van egy konvektor, de mivel egyedül élek és csak akkor szoktam itt lenni ha főzök ezért nem kapcsoltam be.
Észrevettem pár napja, hogy a fagyasztómban lévő dolgok kicsit puhák és már nem is jeges a fagyasztó..
Lehet ez azért mert fázik a hűtő?
Tényleg nincs valami jó idő ott.
Most kivittem egy melegítő és bedugtam a hűtő mellé és ráirányítottam persze nem olyan közel.
Talán hülye kérdés, de másra nem tudok gondolni.. eddig semmi baj nem volt vele.
Szerintem egyáltalán nem működik.
A hűvösebb külső hőmérséklet amúgy nem árt a hűtőnek, csak a melegben romlik a hatásfok.
Lehet a termosztát, viszont a hideget sem szereti, az én hűtőm is így járt, és elromlott minden benne.
A fagyasztoban alap hogy fagyott az élelmiszer. Ha már puha, akkor lassan dobhatod ki.
"nem romlott meg semmi"
"a fagyasztómban lévő dolgok kicsit puhák "
Magyarul már kiolvadtak, visszafagyasztani tilos.
Jó étvágyat hozzá.
Vannak fagyasztók,hűtők is,melyeknek a hűtő rácsa hátul van.
Ha ezek langyosak,melegek,akkor a hűtó dolgozik.
Vannak olyanok is,ahol ezek burkolva vannak,akkor ezek a burkolatok melegek.Lehet hogy magasabb fokozatra kellene csak állitanod .
Ami a fagyasztóban puha, azt inkább dobd ki, főleg a húsokat.
A zöldsegeket meg főzd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!