Vasárnap meddig lehet zajongani panelban?
Már nagyon unom, hogy mindennap közel 24 órában, éjjel-nappal ütvefúrót kell hallgatni, mert a mellettünk lévő szomszéd felújít. Megkezdi reggel hatkor, és este 11-kor még simán fúr az idiótàja. Most is reggel hattól megint fúr, annak ellenére, hogy vasárnap van. Meddig zajonghat a mai nap? Vagy ez városonként eltérhet?
Egyébként gőzöm sincs mit fúr ennyi ideig egy 1,5 szobás lakásban, mert én burkoló vagyok, de én két nap alatt levések egy közepes családi házat is, és nem megyek az agyàra hetekig minden szomszédnak(minden nagyképűség nélkül).
A csend háborítás egész napra vonatkozik. Az csak a múltban volt,hogy napi időszakot is meghatároztak. Felújításnál is figyelni kell erre is.Természetesen ezt a munkát is valamikor el kell végezni.
Biztosan nem ez a hobbija a felújítónak.
Létezik országos csendrendelet törvényileg, de a helyi önkormányzatnál van ilyen, valamint ott a házirend is.
Vasárnap elvileg nem lehet, szombaton is vannak szünet időszakok. De ennek neked kell helyileg utánajárni, és utána jelezheted.
( Nálam a vállalkozó vasárnap kizárólag csendes munkát végzett, nehogy feljelentsék)
Ahogy írják, házirend.
Laktam panelban ahol 8-18 között lehetett, hétvégén meg semmit. Ehhez képest mindenki szar rá, simán neki álltak az éjszaka közepén is fúrni.
Most 8-20 között, hétvégén mindkét nap 9-14 között lehet zajos munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!