Mit lehet tenni ha felettem lakók direkt zajonganak, mert zavarja őket az erkélyen dohányzás?
Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 08:14
2/21 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába kértem a férjem, hogy ne ott cigizzen.
2016. márc. 10. 08:35
4/21 A kérdező kommentje:
Az nem kell neki, de fêlreértettétek a kérdést úgy látom...
2016. márc. 10. 08:45
5/21 anonim válasza:
Én tudok szöveget értelmezni :D de semmit nem tehetsz. Ebben az esetben elkell viselnetek, ahogy nekik elkell viselni a férjed füstjét.
6/21 anonim válasza:
Mondták, hogy azért zajonganak, mert zavarja őket a ti cigaretta-füstötök?
Hogy mit lehet tenni? Tudod ezt magad is. A szomszédot nem lehet rávenni, hogy tűrje az egészségtelen cigaretta füstöt...tehát mi marad? Vagy nem az erkélyen dohányzik a férjed, vagy elköltöztök.
Esetleg férjet cserélsz.
Ilyen az amikor alkalmazkodni kell..és nem a dohányoshoz.
7/21 anonim válasza:
Jobb a békesség a szomszéddal.
A férjed ne cigizzen az erkélyen, a szomszéd meg ne zajongjon. :-)
8/21 anonim válasza:
Csináld amit a 2. írt. Pillanatragasztó a zárukba ;)
9/21 anonim válasza:
"Csináld amit a 2. írt. Pillanatragasztó a zárukba ;)
"
Nem, ezt a felso szomszed fogja csinalni ha szaroznak veluk. Ha csak annyin mulna a beke, hogy a ferj nem cigizik az erkelyen, nem erdemes haborut inditani a szomszeddal.
10/21 kovpet válasza:
"Úgy kezdődött, hogy visszaütött."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!