Megkérdezed a tulajdonost és megmondja. Van, aki az erkélyen megengedi, másnál ez szóba sem jöhet.
2016. febr. 18. 12:34
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem zárom ki a "nem dohányzó" albérleteket egyből. Köszönöm
2016. febr. 18. 12:35
3/8 Digoros válasza:
Szia!
Annyi erőből amiből ezt itt megkérdezted megtehetted volna a főbérlőtől is. De ha ez számít én megengedem :D
2016. febr. 18. 12:35
4/8 anonim válasza:
szerintem most keres albérletet és ezért kérdezte. Mert ha nem lehet cigizni, akkor csak a dohányzók jöhetnek szóba, többinél nem érdeklődik.
De lehet én nem tudok szöveget értelmezni...
Erkélyen se nagyon szokták engedni, főleg ha olyan a szomszéd :/
2016. febr. 18. 12:44
5/8 anonim válasza:
Ez nagyon változó, van aki csak a lakást óvja a tömény dohányfüsttől, van akit az is zavar, ha belőled "párolog" a füst.
Ha engedik is, hogy dohányozz az erkélyen, valószínűleg kiköti, hogy zárt ajtónál, hogy ne szálljon be belőle.
2016. febr. 18. 15:32
6/8 anonim válasza:
De nem ám . Próbáltad már ? A szomszédokat ellepi a füst, miután ki dohányoztad magad és nyitod az ajtót előbb lesz a szobában a cigiszag mint te magad . Ismerek néhány dohányost albiban, lejárnak a lépcsőház elé, az utcára bagzani .
2016. febr. 18. 19:06
7/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne az erkélyen nagyokos hülyék, a nem dohányos az a lakás belterületére vonatkozik. A legtöbb aki albérletet ad ki nem is adózik utána úgy hogy inkább fogják be a pofájukat és örüljenek hogy kitudják használni a másikat, a másik meg pl ha valaki fel vesz hitelt azt fizeti 50 éves koráig az ugyan úgy nem tulajdonos sehol sem csak esetleg papíron és rosszabb mert a banknak tartozik az meg ugye végrehajthat. Akkor miről beszéltek senkinek nincs joga a másikat lenézni.
2020. aug. 24. 15:17
8/8 anonim válasza:
Én dohányzom és nem adok ki lakást, de te egy hülye vagy!
Egyébként meg ne irigyen fröcsögj, vegyél lakást, ha az olyan egyszerű, aztán ott azt csinálsz amit akarsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!