Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha szilveszterkor zajonganak...

Ha szilveszterkor zajonganak felettem, akkor is kihívhatom rájuk a rendőrt?

Figyelt kérdés
Fél éve folyamatosan hangoskodnak a felettünk lakók, 2 hete meguntam és rendőrt hívtam rá. 5 perc alatt itt voltak, beszéltek velük, azóta csend volt. De már tegnap megint hülyék voltak, és félek, hogy holnap teljesen behülyülnek... Ilyenkor is rájuk hívhatom a rendőröket?
2009. dec. 30. 21:20
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
86%
Miért akarod elrontani a bulit holnap??
2009. dec. 30. 21:24
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem Szilveszterkor nem sokat tehetsz.
2009. dec. 30. 21:24
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
szilveszterkor nincs csendháborítás, hiába hívod a rendőrt
2009. dec. 30. 21:25
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Bár én nem vagyok bulizós, azt mondanám, Szilveszter egyszer van egy évben, ilyenkor tőled, tőlünk is elvárható némi tolerancia. Hadd bulizzanak, hangoskodjanak, érezzék jól magukat! Erre az éjszakára te is lazíts egy kicsit, majd harcoltok tovább az új évben! Boldog Új Évet!
2009. dec. 30. 21:38
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
A rendőröket kihívhatod máskor is. Szilveszterkor reklamálni csendháborítás miatt a zsémbesség netovábbja.
2009. dec. 30. 22:23
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Hiába hivod a rendöröket, szilveszterkor semmi esélyed - akkor az egyszer szabad egész éjjel bulizni meg zajongani (csak petárdázni nem)
2009. dec. 30. 22:54
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Szilveszterkor nem, mivel pont nem a csendről szól, ráadásul az éjféli zenebona, trombita egy régi hagyomány, még babona is kötődik hozzá, miért csapnak ilyenkor nagy zajt, inkább vegyél egy trombitát és zajongj te is, majd máskor neveled a szomszédod, 365 napból 1 a szilveszter éjszakája, akkor nem csak ők zajosak, lazíts te is. Amúgy meg ki tudja, hátha az újévi fogadalma a szomszédnak pont az, hogy csendesebb lesz, de ezen az éjszakán még tombol egy nagyot. :-)
2009. dec. 30. 23:32
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Az utcáról több zaj fog behallatszani.
2009. dec. 31. 09:06
 9/21 A kérdező kommentje:

Én leszarom, hogy szilveszter van, nekem ugyanolyan nap mint a többi...

2 éves kislányom van, a feleségem terhes, és fél éve kivan a tökünk a felettünk lakó takonnyal. Miattuk alszik rosszul a kislányom, én is, ráadásul rengeteget veszekszünk miattuk.

2009. dec. 31. 12:09
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Már ne is haragudj, más is terhes, másnak is van gyereke (0 és 30 év között) - ez még nem ok arra, hogy éppen ma ne birjátok ki. Ha ez a szomszéd nem zajong, attól még az összes többi igen.

Azt meg végképp nem értem, hogy ha a szomszéd zajos, azon mit kell NEKTEK veszekedni - ugy tünik, hogy ti akartok egymással veszekedni és minden ürügy jó rá.

2009. dec. 31. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!