Ha szilveszterkor zajonganak felettem, akkor is kihívhatom rájuk a rendőrt?
Ma éjjel tényleg nem tehetsz semmit! Az egész ház zengeni fog a buliktól, zenétől, az utca a (tiltott) petárdáktól. Ezt évente egyszer ki kell bírni! Nekünk is van gyerekünk, sőt éppen a másodikat várjuk, nem vagyunk bulizósak, inkább aludnánk, de valahogy átvészeljük ezt az éjszakát. 364 éj rólunk szól, ez az egy hadd legyen a bulié.
Ha pedig egy taknyos felettetek lakó miatt veszekszetek egymással, ott más baj is van, nemcsak a zajos szomszéd. Nyugodj meg, hétvégén már rájuk hívhatod a rendőrséget! Azt hiszem, ha a sünök kétszer-háromszor kijönnek és a delikvens nem változtat a viselkedésén, utána elég komolyan büntetik (pénz). Lazíts! Vegyél gyorsan egy spray dudát és amikor végre elcsendesül a szomszédod, a kulcslyukán dudálj be! Garantáltan bepisil a rémülettől!
Boldog új évet!
Azt ne a szomszédra fogd, ha ti veszekedtek, ez dedós viselkedés.
Ma minden környéketeken lakó zajos lesz, mit csinálsz? Költözzetek el, ha ennyire gáz a környék, szilveszterkor csak kiröhög a rendőrség, mert ők is tudják, hogy ez az éjszaka nem olyan, mint az év többi éjszakája, téged ez hiába nem érdekel, a világ minden más szilveszterezőjét nem bírságolhatják meg csak azért, mert néhányan nem buliznak, a gyerkőc meg ki fogja bírni, ha vesztek neki egy papírtrombitát, még élvezné is talán, hogy ő is fújhatja, nekem minden évben volt, és a szilveszterekre mindig szívesen emlékszem vissza, mert néztük az Uborkát, a kabarékat, éjfélkor meg fújhattam a papírtrombitát.
Majd holnap már kihívhatod a szomszédra a zsarukat, ma inkább ha annyira nem bírod, vegyél be nyugtatót...
"Én leszarom, hogy szilveszter van, nekem ugyanolyan nap mint a többi..."
Mi meg lesz*rjuk, hogy gyerekeid vannak, szilveszter van, ez egy hagyomány, hogy ilyenkor buliznak az emberek. Egy napot kibírtok, ha meg nem, akkor költözzetek tanyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!