Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha szilveszterkor zajonganak...

Ha szilveszterkor zajonganak felettem, akkor is kihívhatom rájuk a rendőrt?

Figyelt kérdés
Fél éve folyamatosan hangoskodnak a felettünk lakók, 2 hete meguntam és rendőrt hívtam rá. 5 perc alatt itt voltak, beszéltek velük, azóta csend volt. De már tegnap megint hülyék voltak, és félek, hogy holnap teljesen behülyülnek... Ilyenkor is rájuk hívhatom a rendőröket?
2009. dec. 30. 21:20
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
65%
Erre az egyetlen jó megoldás a várostól jó messze lévő tanyára kell költözni!!Ahhol a legközelebb lévő szomszéd is 5km-re lakik!Sikerekben és csendben gazdag buék!!
2009. dec. 31. 14:59
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Ma éjjel tényleg nem tehetsz semmit! Az egész ház zengeni fog a buliktól, zenétől, az utca a (tiltott) petárdáktól. Ezt évente egyszer ki kell bírni! Nekünk is van gyerekünk, sőt éppen a másodikat várjuk, nem vagyunk bulizósak, inkább aludnánk, de valahogy átvészeljük ezt az éjszakát. 364 éj rólunk szól, ez az egy hadd legyen a bulié.

Ha pedig egy taknyos felettetek lakó miatt veszekszetek egymással, ott más baj is van, nemcsak a zajos szomszéd. Nyugodj meg, hétvégén már rájuk hívhatod a rendőrséget! Azt hiszem, ha a sünök kétszer-háromszor kijönnek és a delikvens nem változtat a viselkedésén, utána elég komolyan büntetik (pénz). Lazíts! Vegyél gyorsan egy spray dudát és amikor végre elcsendesül a szomszédod, a kulcslyukán dudálj be! Garantáltan bepisil a rémülettől!

Boldog új évet!

2009. dec. 31. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Azt ne a szomszédra fogd, ha ti veszekedtek, ez dedós viselkedés.

Ma minden környéketeken lakó zajos lesz, mit csinálsz? Költözzetek el, ha ennyire gáz a környék, szilveszterkor csak kiröhög a rendőrség, mert ők is tudják, hogy ez az éjszaka nem olyan, mint az év többi éjszakája, téged ez hiába nem érdekel, a világ minden más szilveszterezőjét nem bírságolhatják meg csak azért, mert néhányan nem buliznak, a gyerkőc meg ki fogja bírni, ha vesztek neki egy papírtrombitát, még élvezné is talán, hogy ő is fújhatja, nekem minden évben volt, és a szilveszterekre mindig szívesen emlékszem vissza, mert néztük az Uborkát, a kabarékat, éjfélkor meg fújhattam a papírtrombitát.

Majd holnap már kihívhatod a szomszédra a zsarukat, ma inkább ha annyira nem bírod, vegyél be nyugtatót...

2009. dec. 31. 16:13
 14/21 A kérdező kommentje:
14:59-es----k.rva vicces vagy...
2009. dec. 31. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
De tökéletesen igaza van, ha nem vagy emberek közé való, akkor menj máshova.
2010. jan. 1. 10:56
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

"Én leszarom, hogy szilveszter van, nekem ugyanolyan nap mint a többi..."

Mi meg lesz*rjuk, hogy gyerekeid vannak, szilveszter van, ez egy hagyomány, hogy ilyenkor buliznak az emberek. Egy napot kibírtok, ha meg nem, akkor költözzetek tanyára.

2010. jan. 1. 13:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Én meg leszarlak titeket...
2010. jan. 2. 10:47
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Leszarhatsz bárkit, akkor is szilveszter a szilveszter, te meg egy megkereseredett segg vagy.
2010. jan. 2. 20:19
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, jártál már pszichológusnál? Nem lehet, hogy a gyerkőc is jobban élvezné, ha szórakozhatna, és nem burokban nevelnétek? Majd ha felnő, és látja, hogy a világ nem olyan, mint amilyennek ti engeditek látni, tőle kapjátok a legnagyobb pofont, nem a szomszédtól.
2010. jan. 2. 20:49
 20/21 A kérdező kommentje:
2 évesen hova az anyádba szórakozzon éjszaka???
2010. jan. 2. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!