Mennyit érhet egy 879 m2 építési telek 1/2 része vámosszabadin?
Örököltem egy összkőműves teleknek a felét,az ország másik feléből,vámosszabadiról.
Az is megfordult a fejemben,hogy lehet lemondok az örökségemről,hogy ne kelljen azért Miskolcról fel utaznom Győrbe.
~14 millarol lemondasz mert nincs kedved utazni?
ingatlan.com-on neztem meg, 35 es 40e/m² aron mennek arrafele az epitesi telkek.
Ne viccelj,ki adna egy zsebkendőnyi terület feléért annyit?
Azt hittem hogy pár tízezer forint hasznom lenne rajta
Szlovákok pillanatok alatt megveszik, draga a telek arrafelé.
Ajandekozd nekem! 😁 én szivesen leautózom oda 3x is...
Délután kicsit komolyabban utánanéztem netem mert nem akartam elhinni.
Megmondom őszintén a délután nagy részében örömömben ugráltam a lakásban.
A feléért nem sokat kapsz, hacsak nem a másik felének a tulajdonosa nem veszi meg, vagy adjátok el közösen.
Viszont akkro szép summa, véletlenül se mondj le róla.
Ne csodálkozz ! Az ország keleti feléből a nyugati régiók felé haladva egyre magasabbak az ingatlan(többek között a telek)árak.
Vámoszabadi már nincs túl messze az Osztrák határhoz, ezért van a -számodra- "meglepően magas" ára.
Ha eladod valakinek,akkor a másik tulajnak elővételi joga lesz(megveheti), és fordítva. Ahogy nézem, az árak a nyugati régióban egyre emelkednek, ez üzletileg se rossz befektetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!