Vajon mi lehet az oka annak, hogy lakásokban, házakban nem terjedt el a piszoár a fürdőszobákban?
Figyelt kérdés
Köztudott ugye, hogy a férfiaknak kényelmesebb az állva pisilés, minden szempontból. Plusz állandó vitát generál a WC ülőke lehajtása, felhajtása, stb. A piszoár egy egész egyszerű szerkezet, mégsem terjedt el, pedig a közvécékben teljesen általános réges régen. Sokkal kényelmesebb lenne otthon is férfiak számára, talán még higiénikusabb is. És azt nem is említem, hogy reggel is mennyivel egyszerűbb így, mikor még tart a merevedés...2022. ápr. 9. 13:24
21/22 anonim válasza:
Mert a közösségi helyeken a piszoár azt a célt szolgálja, hogy kevesebb helyen több ember tudja elvégezni egyszerre a dolgát, ne kelljen annyit várni. És mivel a férfiak megoldják állva, így nem 5 db fülkét építenek, hanem 2 fülkét és 6 piszoárt ugyanakkora helyre. Nem is beszélve a vízfelhasználásról. Nagy tételben, rengeteg embernél ez nagyon sokat számít. Otthon nem.
De egyébként van akinél van a fürdőben, de pl nálunk is van a kerti vizelde egy porcelán piszoár. ;)
22/22 anonim 

válasza:

"Igen igen, most azt akarod leírni, hogy olvastad a neten, hogy merevedéssel nem lehet pisilni."
Nem nem erre gondoltam, tekintve hogy férfi vagyok, de mondom szerintem neked életedben nem volt merevedésed ha iylen baromságokat írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!