Hallottatok már olyanról, akinek az otthoni fürdőszobájában van piszoár?
Figyelt kérdés
A párom nyaggat ezzel, hogy milyen praktikus lenne, ha úgyis van neki hely. Számomra amúgy is kicsit igénytelen a piszoár úgy alapból is, nem hogy az otthoni fürdőszobát egy férfi vizeldévé alakítsuk át.2019. júl. 7. 16:46
1/18 anonim válasza:
Fölösleges alapból. Akkor lehetne hasznos, ha gyakran fordul elő, hogy egyszerre menne két ember wcre, akik közül az egyik férfi.
2/18 mindentudó99 válasza:
Felesleges inkább ne. Még az is bűzölögjön?
4/18 anonim válasza:
Nem, még életemben nem hallottam ilyenről, egyáltalán nem láttam még piszoárt sem házban-lakásban.
5/18 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a pasasok le vannak sz@rva ilyen alapvető dolgoknál,
de ugyanezek a nők akkora hisztit csapnak már a wc deszka fel-le hajtásból is.
6/18 anonim válasza:
"az otthoni fürdőszobát egy férfi vizeldévé alakítsuk át."
Csak női vizelde lehet otthon.
A férfi meg párologtasson.
7/18 anonim válasza:
He-he, én néha a mosdót használtam, csak meg ne tudja senki...
9/18 anonim válasza:
Inkább ne. Én takarítottam irodaházban, három emeleten volt több vécé, egyetlen olyannal közte, ahol volt piszoár is. Hát, mit mondjak..., ott volt a legbüdösebb, de nagyon!
10/18 anonim válasza:
Ennyi hülye nő egy kupacban?!
A férfi az nem pisilhet, mert büdös lesz, ezért a fürdőszobába csak a nők járhatnak sz@rni. Az nem büdös.
Igaz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!