Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hallottatok már olyanról,...

Hallottatok már olyanról, akinek az otthoni fürdőszobájában van piszoár?

Figyelt kérdés
A párom nyaggat ezzel, hogy milyen praktikus lenne, ha úgyis van neki hely. Számomra amúgy is kicsit igénytelen a piszoár úgy alapból is, nem hogy az otthoni fürdőszobát egy férfi vizeldévé alakítsuk át.
2019. júl. 7. 16:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Lakásba nem kell piszoár, gusztustalan, igénytelen.

Viszont ha annyi hely van, akkor inkább egy bidét tegyetek, az uniszex, mivel igényes férfi is kimossa a lukát szarás után.

2019. júl. 7. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
* jav: lyukát
2019. júl. 7. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
Én nem tennék. A wc uniszex, tökéletesen megfelel mindkét nemnek.
2019. júl. 7. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk külön van a fürdő és a wc. Mivel az előző lakónál három fiú gyerek és apuka volt, ezért megszavazták, hogy a wc-be kézmosó helyett piszoár kerüljön, kezet mosni át lehet menni a fürdőbe.

Én utáltam takarítani, a párom sem ragaszkodott a használatához. Így amikor felújítani kezdtünk, elég gyorsan kikerült a házból.

Kifejezetten akkor volt undorító, amikor a nagy baráti társaság jött kertipartizni, volt egy kis iszogatás is és hát... hadd ne részletezzem. Ilyenkor a budi sem gusztusosabb állva pisilések sora után, de nem tudom. Annak a takarítását talán csak már megszoktam. A piszoár mindig ilyen kocsma feelinget adott. Ráadásul, ha az ember ült a wc-n pont fejmagasságban volt egy méterre kb. Öklendezni tudtam tőle ilyen alkalmakkor. Igénytelen érzetet keltett. Jobban szeretem a helyén a mosdókagylót és semmiképpen nem tennék ismét. Szerencsére nálunk ebből nem volt vita.

2019. júl. 8. 08:25
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
...hiszen attól fogva mindenki a mosdókagylóba pisilt.
2019. júl. 8. 10:28
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Kinti budihoz - főleg ha igazából egy csatornára kötött angol leálcázva girbegurba, ám jól záró, elszívós-légcserélős bódéval - szerintem lehet sikk, főleg szabad ég alatt. Ott ráér bűzölögni. Annak is megvan a feelingje, amikor két disznóól közt van egy ilyen dupla piszoár a pálinkázós asztalka mögött. De együtt lakni egy hugyoárral??? Tényleg inkább a farzuhany, főleg így nyáron, amikor kaka nélkül fürdés+4 órakor megcsap a jó vaskos állatkertszag a vágatból. Egyébként jelzem, a kagylót elvileg jóval könnyebb úgy használni, hogy semmi ne kapjon gellert rajta. Közel van, nagy, jók a szögek. Rátolod a lankára, pont leviszi a szappanos kézmosás. Ha műhelyjáró ember vagy, akkor rutinból nagyokat mosol is a kagylón úgy körbe mindenhol szappannal. Főleg ha agglegényként ez a forgatókönyv. Laza sörspinyóban már beköszön annyi jóindulat magaddal szemben, hogy te legyél a vízöblítés az emelt angolon is.
2019. júl. 9. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
26%

A válaszok jól szemléltetik, hogy miért is hívják Európának a Hegyeshalomtól kezdődő résztét

b a l k á n n a k.

2019. júl. 10. 10:18
 18/18 anonim ***** válasza:
79%
Na, miért? A piszoárok hiánya miatt? :)
2019. júl. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!