Hallottatok már olyanról, akinek az otthoni
fürdőszobájában van piszoár?
Figyelt kérdés
A párom nyaggat ezzel, hogy milyen praktikus lenne, ha úgyis van neki hely. Számomra amúgy is kicsit igénytelen a piszoár úgy alapból is, nem hogy az otthoni fürdőszobát egy férfi vizeldévé alakítsuk át.
Lakásba nem kell piszoár, gusztustalan, igénytelen.
Viszont ha annyi hely van, akkor inkább egy bidét tegyetek, az uniszex, mivel igényes férfi is kimossa a lukát szarás után.
2019. júl. 7. 21:05
12/18 anonim válasza:
* jav: lyukát
2019. júl. 7. 21:18
13/18 anonim válasza:
Én nem tennék. A wc uniszex, tökéletesen megfelel mindkét nemnek.
2019. júl. 7. 21:59
14/18 anonim válasza:
Nálunk külön van a fürdő és a wc. Mivel az előző lakónál három fiú gyerek és apuka volt, ezért megszavazták, hogy a wc-be kézmosó helyett piszoár kerüljön, kezet mosni át lehet menni a fürdőbe.
Én utáltam takarítani, a párom sem ragaszkodott a használatához. Így amikor felújítani kezdtünk, elég gyorsan kikerült a házból.
Kifejezetten akkor volt undorító, amikor a nagy baráti társaság jött kertipartizni, volt egy kis iszogatás is és hát... hadd ne részletezzem. Ilyenkor a budi sem gusztusosabb állva pisilések sora után, de nem tudom. Annak a takarítását talán csak már megszoktam. A piszoár mindig ilyen kocsma feelinget adott. Ráadásul, ha az ember ült a wc-n pont fejmagasságban volt egy méterre kb. Öklendezni tudtam tőle ilyen alkalmakkor. Igénytelen érzetet keltett. Jobban szeretem a helyén a mosdókagylót és semmiképpen nem tennék ismét. Szerencsére nálunk ebből nem volt vita.
2019. júl. 8. 08:25
15/18 anonim válasza:
...hiszen attól fogva mindenki a mosdókagylóba pisilt.
2019. júl. 8. 10:28
16/18 anonim válasza:
Kinti budihoz - főleg ha igazából egy csatornára kötött angol leálcázva girbegurba, ám jól záró, elszívós-légcserélős bódéval - szerintem lehet sikk, főleg szabad ég alatt. Ott ráér bűzölögni. Annak is megvan a feelingje, amikor két disznóól közt van egy ilyen dupla piszoár a pálinkázós asztalka mögött. De együtt lakni egy hugyoárral??? Tényleg inkább a farzuhany, főleg így nyáron, amikor kaka nélkül fürdés+4 órakor megcsap a jó vaskos állatkertszag a vágatból. Egyébként jelzem, a kagylót elvileg jóval könnyebb úgy használni, hogy semmi ne kapjon gellert rajta. Közel van, nagy, jók a szögek. Rátolod a lankára, pont leviszi a szappanos kézmosás. Ha műhelyjáró ember vagy, akkor rutinból nagyokat mosol is a kagylón úgy körbe mindenhol szappannal. Főleg ha agglegényként ez a forgatókönyv. Laza sörspinyóban már beköszön annyi jóindulat magaddal szemben, hogy te legyél a vízöblítés az emelt angolon is.
2019. júl. 9. 19:08
17/18 anonim válasza:
A válaszok jól szemléltetik, hogy miért is hívják Európának a Hegyeshalomtól kezdődő résztét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!