Csak tudnám miért nincs a lakásokban piszoár?! Mindjárt megoldódna a WC-deszka felhajtása/lehajtása dilemma nem?
Nem rossz ötlet, de akkor valószínűleg lenne helyette más, hasonlóan fontos, és égető "probléma".
Tudod, a wc-ülőke állapotának kérdésköre sem arról szól, amiről: nevezetesen hogy hogyan praktikusabb, kényelmesebb, stbstb... (a nőnek ugyanannyiba kerül lehajtani, mint a férfinak föl, a deszkának meg tökmindegy, ő mindkét helyzetben elvan) hanem hogy ki az úr a házban. Azaz egyszerű hatalmi játszma az egész.
Ez a filmekben egy eltúlzott kritika szokott lenni, de tényleg vannak emberek akiknek ilyen hülyeségek jelentik a problémát.
Amúgy ugyanannyiba tart lehajtani mint fel, sőt, lefelé a gravitáció is húzza. Másrészt, én férfiként többnyire lehajtom magam után, mert egy kiadós hasmenésnél életet menthez az a pár másodperc :D
Amúgy viccet félretéve, azért nincs, mert a lakások többségében 1 max 2 wc van, és ugyanúgy tudod használni pisilésre, akkor minek adnál ki sok 10 ezer forintot egy külön piszoárra. Piszoár általában nagy forgalmú helyeken éri meg, ahol gyorsabban elvégzed a dolgod, és összességében olcsóbb mint egy wc.
Meg tényleg, az emberek nagy része nálunk panelban, kádár kockában, vagy régi bérházban lakik, ahol még a wc kagyló is a legolcsóbb típus, és egy jobb féle "otthoni" piszoár meg elég borsos áron van.
Na meg ennyi erővel miért nincs a lakásokban bárpult sörcsappal? :D
a hetes sajnos látja a valót..
vissza a kérdéshez..
arról senki nem beszél, hogy a férfiak is hugyozhatnának ülve...(egyébként sokan teszik)
...aztán...van ezzel együtt kellene a bidét is kérdezni..
itt, ahol lakom, a közelben hírdettek egy házat 480 millióért, de az öt fürdőszobában/wc-ben egy bidé sem volt..
már nem is kellett..
szóval nem kell piszoár, tessék ülve brunyálni...vannak előnyei. tessék kipróbálni, oszt kiderül...
off:
Szerintem meg nem véletlenül van a deszkának egy tető része is, én mindig lehajtom azt is (használaton kívül). Valahogy nekem így tűnik higénikus(abb)nak meg esztétikusabbnak is. Aztán ha valaki végzi a dolgát, akkor tetszőleges számú (1 v. 2) réteget felhajt. Nekem valamiért ez a természetes.
22 férfi
on:
Szerintem nem drágább plusz egy wc a lakásba, mint egy piszoár, és akkor az már mégis jobb, hogy adott esetben ketten is tudnak ülve vécézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!