Csak tudnám miért nincs a lakásokban piszoár?! Mindjárt megoldódna a WC-deszka felhajtása/lehajtása dilemma nem?
Utolsó: ezen én is megdöbbentem.
Mondjuk amíg nem hív magához vendégségbe (erre nincs sok esély), illetve a környezete tolerálja, felőlem bele is szrhat.
"Mondjuk amíg nem hív magához vendégségbe"
Honnan tudhatod bárkiről is a környezetedben, hogy nem csinálja? ;)
Jaj, a Fábri most nagyot nőtt a szemeben. Akkor nem csak én vagyok ekkora orbitális bunkó?
De jó ezt tudni...
"felőlem bele is szrhat"
Nyugi, a te édesanyád is a csapba mosta a TE kakás pelenkádat...
Szerintem a Fábry már csecsmőkorában is a csapba csövelt. :)
Egyébként három okból is praktikusabb, mint a budiba pisálni:
1. A mosdókagyló magasabban van
2. Kevesebb víz megy el az öblítésre
3. a mosdónak NINCS DESZKÁJA!
Ülve nem lehet olyan jól kiengedni.
Gyakran előfordul, hogy mikor kulázás után felállok (ugye, olyankor vizel is az ember), akkor úgy érzem, hogy muszáj, és még állva is pössentek egy kisadagot.
Én amúgy minden lehúzás előtt felhajtom az ülőkét, még nagydolog után is, mert ha felcsapódik a víz, akkor az utánam jövő beleül a tócsába, és azt hiszi, levizeltem.
Ezt persze a fedél lehajtásával is meg lehetne oldani, csak úgy nem lehet használni a kefét, meg nem látnám, hogy nem marad-e mintás a porcelán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!