Egy polgármester önhatalmúlag dönt egy csatornázási beruházásról egy kis településen?
Figyelt kérdés
Kis 600 fős település, dimbes dombos nagyon szép hely, most dobáltak be cetliket, hogy megkezdik a faluban a csatornázást.
Tudom ez mivel jár, ismerősnél kb 1 éve fel van túrva az egész falu, ha Putyin lerohanta volna, nem nézne ki olyan rosszul.
Itt az egész utca végig van betonozva, kis lépcsőkkel, nagy kőfalak, ha ezt itt elkezdik szétbontani....katasztrófa lesz az egész.
Nem tudom a többi lakos hogy vélekedik erről, de engem kissé kiborít, nagyon jól elvagyok az emésztőmmel, 1 évben 1x kell szivattyúzni.
Ma jött is valamilyen ember, körbekamerázta a házunkat vagy 10 percen keresztül, gondolom felmérte, mit lehet szétbombázni.
Mi van, ha valaki ehhez nem járul hozzá, akadályozza a munkát?
2022. márc. 17. 15:33
21/23 mindentudó99 válasza:
Ki van ásva cső le és temetik is vissza. Egy két nap kész egy utca . Ennyit ki lehetne bírni. Amit szétbarm9lnak mindent helyre is állítanak. Javasold hogy vigyèk a villanyoszlopokon😁😁
22/23 anonim válasza:
Ott legalább dobálnak be cetliket. Nálunk csak elkezdték cetlizés nélkül, de mint a csiga. Fel van túrva minden, és így áll változatlanul napokig. Építési törmelékkel telerakták a parkolót. Azt hittük, mert elkezdik a munkát. Ám, csak belevéstek 2 párhuzamos vonalat, és most rápihennek jó pár napot/hetet. Addig persze 6 utcányival lejjebb parkolunk Kenyában. Semmi előreláthatóság, semmi értesítés, hogy mikor kezdjük, meddig tart. Ráadásul az egyik utcát nem rég tök szépen lebetonozták. Most szétbarmolják. Azt a pénzt inkább dobták volna a kukába, mert több értelme lett volna. Itt is nagyon okos a polgármester.
23/23 anonim válasza:
22: Na és azóta lett változás ill. meg van még a falu? :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!