Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Családi házas övezetben A...

Családi házas övezetben A kukát az út szélére kell rakni vagy pedig akkor is kötelesek elvinni ha a hídra teszem a járdához közelebb eső részre?

Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Oda, ahol meg tud állni a kukás autó és az útvonalukba esik.

Ha a ház beljebb van akkor a kukát ki kell húzni oda, ahol a kukásautó jár.

2022. márc. 12. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
A legtöbb helyen az út szélére kell tenni, érthezö okokból.
2022. márc. 12. 08:35
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Úgy kell kitenni, hogy a közúti forgalmat ne akadályozza, ha esetleg valamiért felborul, de a kukásautó hozzáférjen.
2022. márc. 12. 08:35
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Oda tedd, ahova a többiek!
2022. márc. 12. 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
A sok jó válasz közül választ azt,amelyik neked a legjobb megoldást írta.
2022. márc. 12. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Most pár méteren vacilálsz? Gonolom a hidon a kocsibeállódat érted, ami alatt megy a csatorna , és 2-3 méter hosszú szokott lenni. Most meddig tart az út széléig kihúzni? Én is oda szokom tenni ahogy mindenki más is az utcában, és a kukások is ide fogják visszatenni.

Amúgy valószínűleg nem fogják elvinni. Nálunk mikor bevezették, hogy mindenkinek saját kukája lesz, nem 2 nagy közös az utcában, akkor kitettük a kapu elé, ez 4-5 méter az út szélétől, és nem vitték el.

2022. márc. 12. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Az 55%-ost miért nem tiltják már ki?

Azért az elmebajnak is van határa!

2022. márc. 12. 13:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem vacilálok pár méteren.... És ki szoktam rakni az út szélére... Csak most a hídomra ráállt autóval szemközt lakó srác faterja...(félsrégen.... Mert széles a híd)... És úgy tudtam elhelyezni a kukát hogy az autó kihajtását se akadályozza.... Véletlenül éppen kint voltam az udvaron amikor aludtam a kukásautó a zörgését... Figyeltem mi fog történni.... Kiürítették a kukámat...

Köszi a hozzászólásokat, válaszokat!!

2022. márc. 12. 23:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Bocs de mikrofonról mondtam és az a kis szégyentelen mást ír mint amit mondtam biztosan nem jól artikuláltam.

Nem aludtam... Nem azt mondtam... Hanem azt mondtam hogy hallottam (A kukásautó zörgését)

2022. márc. 12. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát itt ugye mi nem tudjuk kitalálni, hogy a lakóhelyeden melyik szolgáltató végzi a begyűjtést. Tőlük függ, hogy mit írnak elő.

Van, ahol csak annyi az előírás, hogy közterületre, jól megközelíthető helyre. Máshol beleírják azt is, hogy a gyalogosforgalmat és a járműforgalmat nem zavaró módon. Olyat is láttam már, ahol konkrétan beleírták a szolgáltatási szabályzatba, hogy az úttest mellé kell kihelyezni.

Szóval, ha biztosra akarsz menni, nézd meg a szolgáltatód honlapján, hogy ők speciel mit várnak el.

2022. márc. 14. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!