Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lakótársn...

Miért van az, hogy a lakótársnőm mindent domesztoszozik?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

semmi bajod nem lesz a domestostóll, legfeljebb a pénztárcádnak, a hipó sokkal olcsóbb...nem mellesleg a domesztos sem nyiffant ki minden bacit...

régen még háztartástan órán is tanították a 3 fázisú mosogatást---zsíroldás--fertőtlenítés---öblítés... a fertőtlenítés volt a hipós víz...1:10 volt a hipó-víz arány

2010. szept. 10. 08:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha elöblíti normálisan, akkor szerintem nem gond!
2010. szept. 10. 09:02
 23/25 anonim ***** válasza:

Első oldalon egy válaszolónak: igya is meg hogy csíramentesek legyünk. -.-'

Ismertem egy nőt aki a tojást is lemosta szóval nem tartom olyan jó dolognak az életünk nem steril több millió évig se volt az ha tudnád mennyi minden él a bélrendszeredben kivágnád magadból. Sokat unatkozhattok hogy ezzel vagytok elfoglalva hogy minden "higiénikus" legyen...

2010. szept. 10. 11:22
 24/25 anonim ***** válasza:
én is lemosom a tojást, az E. coli ugyanis randa fertőzést tud csinálni ;)
2010. szept. 10. 11:23
 25/25 anonim ***** válasza:

Mert tisztaságmániás.

Az e.coli elpusztul a hőkezeléstől (pl. tojás sütés), de én is mindig lemosom a tojást, mert nem akarok pl. tyúkszaros rántottát enni. :)

2010. szept. 11. 02:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!