De. Árthat. A szervezetnek szüksége van folyamatos "fertőzésre", hogy az immunrendszer dolgozzon és készenlétben álljon komolyabb támadásokkal szemben. Ezért nem túl jó az "eltúlzott, csíramentes higiéne", mert ezzel a szervezet immunrendszerét gyöngítjük.
2010. szept. 9. 23:52
13/25 anonim válasza:
A poharakat,evőeszközöket én is úgy mosom,mert ha nem így tenném,akkor rögtön tiszta hólyagos lesz a szám belülről ami eléggé fájdalmas..Annyira érzékeny vagyok erre,hogy külön a táskámban van mindig 1 kanál,1 villa,1 kés,ha ne adj isten a városban ennék valahol(étteremben)
Azt,hogy takarít az nem gond.Valószínű,hogy ezt szokta meg..
2010. szept. 9. 23:58
14/25 anonim válasza:
Talán fél a H1N1-től, és már most készül rá,,,
Ha téged zavar (engem zavarna, mert ha nem mossa el rendesen hipót iszok), akkor legyen mindenkinek saját pohara és étkészlete (kés villa). Tányéron nem kell feltétlen osztozkodni, mert ha mikrót is használtok elpusztulnak a bacik...
2010. szept. 10. 00:00
15/25 anonim válasza:
bocs, de engem ez nem zavarna, inkább jobban érezném magam tőle.
volt egy elég igénytelen lakótársam, és sajnos egyszer elkaptam valami szart. vagy tőle, vagy vmelyik haverjától, aki után nem mosta el rendesen a poharat.
én spec úgy csinálom a kis mosogatókeverékemet, h összeöntök Jar-t domestossal, és ezzel mosom az eszcájgot. a saját magam, és a vendégeim érdekében is.
2010. szept. 10. 00:08
16/25 anonim válasza:
hadd mossa, amúgy szerintem tisztaságmániás
2010. szept. 10. 03:09
17/25 anonim válasza:
A "steril" kornyezet sem jo. Nem azt mondom, hogy koszban kell elni, de ez olyan, mintha burokban elne, aztan epp, hogy emiatt gyengul le a szervezetenek a vedekezokepessege. Az egyik rokonom is ilyen es ennek ellenere mindig beteg. Nem jon ra, hogy azert, mert leepitette az immunrendszeret...hagyd ra. Gondolom, nem fogtok orokke egyutt elni. Szerintem is tisztasagmanias es nem hiszem, hogy ez egy celzas lenne szamodra, o igy el, ilyen, ezt szokta meg.
2010. szept. 10. 03:54
18/25 anonim válasza:
Tisztaságmánia, fóbiásan irtózik a baktériumfertőzésektől. Ha rendesen el is öblít mindent, akkor ez az obszesszió inkább hasznos, mint káros. Nem szokvány, de tolerálható és mindenképpen alapos.
2010. szept. 10. 06:46
19/25 anonim válasza:
Előző vagyok. Kap az ember immunrendszere hideget is meleget is az utcán, járművön, iskolában, áruházban, munkahelyen. Az otthoni akár 100%-os higiénia nem fog megártani, elpuhítani.
2010. szept. 10. 06:48
20/25 anonim válasza:
A domestos vegyszer! Többet árt,mint használ! Inkább beszéld rá,hogy ecetet használjon,ha már mindenképpen fertőtleníteni akar! Azokkal érterk egyet,akik a túlzott higinéiát károsnak tartják! Emiatt van annyi mindenre allergiás ember!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!