Valóban nincs olyan kombinált gáztűzhely, amiben a villanysütő előre meghatározott idő után kikapcsol?
Figyelt kérdés
Kombinált tűzhely vásárlás előtt állok. Mindenképpen olyat szeretnék vásárolni, ami pl 30 perc után kikapcsol, a Média Marktbna azt mondta az ott dolgozó kishölgy, hogy csak olyan van, ami jelez, hogy kapcsoljuk le a sütőt. Máshol sem lehet ilyet kapni?2021. dec. 26. 08:01
11/14 A kérdező kommentje:
Szomorú, és ezért még pénzt is kap...
Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 26. 15:04
12/14 anonim válasza:
Régen úgy volt, hogy elmentünk az áruházakba, mert az eladók komoly véleményeket tudtak mondani. Most az van, hogy bemegyek, megkérdezek valamit, és ugyanarról a site-ról, amit én is megnéztem otthon, na onnan mondja meg, hogy mi mennyibe kerül, meg ha van e készleten. Technikai részletekről dunsztuk sincs. Nincs elég szakember, aki ért hozzá, 1000%, hogy nem eladóként fog dolgozni. Nem is kell talán már értsenek hozzá, az internet világában. Te is a neten 2 perc alatt kiderítheted, hogy kitud e kapcsolni, vagy sem.
13/14 A kérdező kommentje:
Jogos, csak azt gondolná az ember, hogy aki el akar nekem valamit adni, az jobban képben van a termékeivel kapcsolatban, mint egy földi vevő.
2021. dec. 27. 09:02
14/14 anonim válasza:
"hogy aki el akar nekem valamit adni, az jobban képben van a termékeivel kapcsolatban, mint egy földi vevő."
Ez már egyáltalán nem jellemző. Nem akarnak eladni ezek semmit, csak a fizetésért vannak ott. Legyen szó ruhaboltról, műszaki cikkekről, barkácsáruházról, én kell elnézést kérjek, ha valamit merek kérdezni, vagy esetleg vásárolnék is valamit, és segítség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!