Kb. mennyibe kerül egy WC lehúzó megcsinálása?
Figyelj En tapasztalatbol tudom, hogy az "olcsobb" megoldasra neha rafizetunk.
En eppen most csinaltattam, s szinten igy gondoltam, mint Te es a 1 egyszeru kertcsap szeru megoldassal oldottuk meg, mivel a vizszerelo ezt ajanlotta!
Nem volt jo, mivel sokkal tobb vizet fogyasztott!
Az igazi megoldas a viztartaly, lehet, hogy most a felszerelesnel koltsegesebb,
de mar amikor hasznalni is fogod, akkor viszont olcsobb, mivel kevesebb vizet fogyaszt!
Mármint egy wc-tartályt akarsz beszereltetni?
Maga a tartály kb 5-6eFt és a beszerelése sem hiszem, hogy pár ezer ft-nál lényegesen drágább lenne.
Nem tudom milyen az a csapos megoldás.
Nálunk régen olyan volt, hogy volt egy valaki által a sufniban összetákolt henger alakú zárt hegesztett vastartály. Fölül ment bele a víz, alul volt rajta egy csap, azzal lehetett lehúzni. Később legalább a golyóscsap helyett egy wc-öblítő szelep került rá.
Mindig is utáltam ezt a szerkezetet. Sehol nem láttam ilyet. Nagyon látszott rajta, hogy egy tákolt valami volt.
Két éve a felújításkor kidobtam az egészet a francba és egy normális gyári alsó szerelésű stop gombos wc-tartály került felszerelésre.
A vízszámla semmivel sem több emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!