Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni a ,, sittel? "

Mit tudnék tenni a ,, sittel? "

Figyelt kérdés
A kert közepén van egy nagyon nagy kupac sittes föld de minden van benne gallyak, téglák, sok föld, műanyag ezzel pénz nélkül mit tudnék kezdeni?
2021. nov. 19. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Például eladod valakinek akinek pont ilyenre van szüksége.
2021. nov. 19. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Eladja? Pénzért? A szemetet?

Pénz nélkül? Kezdetnek szétválogatod. A föld marad, a gallyakat elégeted, a maradék megy kukába, szelektívbe.

2021. nov. 19. 21:32
 3/8 puritan ***** válasza:
33%

Hát nem teljesen pénz nélkül, egy autóval, és utánfutóval a nagyon használhatatlan részét el lehet vinni a hulladékudvarba, mint építési törmelék. Nagyobb városokban vannak ilyenek.

Ha viszont végtelen munkaerőd van, akkor egy kicsivel mellette áshatsz egy jó mély gödröt, abba bele lehet górni a legszemetesebb részét. A fönnmaradó tiszta földet meg szétteríteni a telken, és elegyengetni.

2021. nov. 19. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Tudtam hogy lesz egy válaszoló aki azt javasolja hogy ássa el.

Szennyezze be a talajt a talajvízzel b.ssza szét a szomszéd kertjét is. Aki ilyet tanácsol azt is beletemetném a gödörbe.

2021. nov. 19. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:

A teglat el lehet adni.

A gallyat lehet kandalloba tenni. Vagy vkinek eladni vagy odaadni,akinek kandalloja van.

Fold: szomszedok kozott kerdezoskodj ,ki ek kell.

Muanyagot amuanyag ujrahasznosito kukaba.

2021. nov. 20. 02:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelen állapotában sehol sem leadható, úgyhogy ezzel még "pénzzel" sem tudsz mit kezdeni! Ahol letudsz adni sittet, ott előírás, hogy föld és műanyag ne legyen benne! Így maximum töltésre lehet felhasználni. Téglatörmelékkel nem lehet szennyezni a talajt, ugyanis az nem szennyező anyag! A műanyag sem egy durván szennyező anyag, csak soha az életben nem bomlik le!

Ha lenne helye, pl. építenél egy teraszt és az a föld síkjából kiemelkedik, akkor töltésre felhasználható. Ha nincs ilyen terved akkor egy dolgot lehet tenni, szitával kiválogatod.

2021. nov. 20. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Viszel egy kislapátot és szétválogatod. Amit csak lehet azt apránként a kukádba rakod és elviszik, ha már egyszer keményen kifizettetik veled azt a nagy kukát amit ki se használtál eddig. A maradék földet pedig átszitálod, megtisztítod és szétteríted.

Ha akarod meg tudod csinálni és semmibe sem kerül. De ha vársz vele össze fog kötni és nagy szívás lesz, de ha lesz egy kakasod, nagyon fog neki örülni :)

2021. nov. 20. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Mikor nekem volt két köbméter sittem, utánfutóval kivittem pár fuvarral a telkem felé a rossz földútra, és feltöltöttem a nagyobb traktornyomokat. Persze, gally meg műanyag nem nagyon lehet benne (meg szög se), de hát felrakáskor szét lehet válogatni, és műanyag megy a kukába, a gally meg elég, vagy azt is ki lehet vinni valahová. Ha van nálatok zöldhulladék-szállítás, akár még el is viszik.
2021. nov. 20. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!