Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kivett beépítetlen területből...

Kivett beépítetlen területből hogyan lehet lakóházat csinálni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Építész rá egyet.
2021. nov. 12. 08:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Van rajta már 10 éve...
2021. nov. 12. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Átminősítteted.

Erre területileg különbözőek a feltételek és KIZÁRÓLAG a helyi önkormányzat szabályzói a mérvadóak.

2021. nov. 12. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj be az önkormányzathoz, ill. előtte még nézegetheted a HÉSZ-t - sztem ez minden önkormi honlapján fenn van.
2021. nov. 12. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#2: na most akkor beépítetlen terület, vagy van rajta ház???

Ellentmondásos...

2021. nov. 12. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom én bejegyezve nincs rá...

Nincs rá válasz, helyi szinten dől el! Az önkormányzaton kell érdeklődjél erről! Csak ne így indítsd, ahogy a kérdésed tetted föl, mert ebből nem értik majd mit akarsz. Mondd el, hogy a telken áll egy épület, amit lakóingatlanná szeretnél minősíteni. Rengeteg feltétele van egyébként, falak minősége, nyílászárók minősége stb. stb. szóval van rá esély, hogy lakóingatlannak nem felel meg az épület. Mi a cél? Kölcsönt akarsz felvenni vagy csak beakarsz jelentkezni a címre? Mert ha csak utóbbi, akkor ez is helyi szinten dől el, van olyan település, ahol engedik, hogy külterületi "címen" jelentkezz be (helyrajzi számra).

2021. nov. 12. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is az jutott először eszembe, amivel az #5-ös megelőzött (jól tette hahaha). Tényleg ellentmondásos.
2021. nov. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!