Brigi40 kérdése:
2001-ben építkeztünk de a földhivatalnál még mindig beépítetlen terület szerepel a vállalkozó hibályábol akor nekem mi a teendőm?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 09:19
1/7 anonim válasza:
1. Bejelented a földhivatalnál az építkezést
2. Megtanulsz helyesen írni magyarul: "hibájából" a jó megoldás!
2/7 anonim válasza:
Miért a vállalkozó hibája? Szerződésben van írva, hogy ő intézi a földhivatali bejegyzést? Ha nem akkor az a tulajdonos kötelessége.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem neszolásokat kértem hanem segítséget
2021. okt. 21. 10:02
4/7 anonim válasza:
Intézd el Te. Bizonyára van hivatalos használatba vételi engedélyed. Vidd magaddal a Földhivatalba. Nem hallottam, hogy ez a kivitelező dolga lenne, de ha így szerződtél, akkor kérheted tőle (ha még létezik), de aligha fog veled törődni ennyi év után.
5/7 A kérdező kommentje:
igen van hivatalos használatba vételi engedélyem akor nem kell külön földméröt hivni?
2021. okt. 21. 12:58
7/7 anonim válasza:
Kell földmérés valószínűleg és a te kötelezettséged lett volna a bejelentés, szép is. Lenne, ha random akárki kérhetne bejegyzést meg módosítást az ingatlan-nyilvántartásban.
Nagyon ne lepődj meg azon se, ha meg is bírságolnak a mulasztás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!