Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ennyi idő alatt beázhatott az...

Ennyi idő alatt beázhatott az alattam lakó?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy órával ezelőtt mostam, a cső max 5percre kiugrott es kifolyt kb 3cm víz. Azonnal feltöröltem, felszáradt pár perc alatt. Nagyon aggófomy hogy nem e ázott be az alattam lakó. Mennyi rá az esély? Ŕégi épitésű társasházi lakás.
2021. okt. 16. 12:13
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
100%
Lemész, bekopogsz, rákérdezel.
2021. okt. 16. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem vízleeresztéskor ugrott ki a cső, akkor az a kevés nem fogja eláztatni.

Nálam a felső lakónál egy teljes ürítésre kiugrott a cső, na, akkor beáztam. De neki a régi Energomat gépe van, ami sokkal több vizet használ, mint a mostani gépek.

2021. okt. 16. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi így eláztattuk egyszer az alattunk lakót, de igaz azt sem, tudom, mennyi idő volt, mert ő csöngetett fel, mi nem vettük észre, pedig otthon voltunk.
2021. okt. 16. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A födém tele van kisebb-nagyobb repedésekkel, ami természetes. Ha épp egy nagyobb repedés is van ott, akkor azon leázhatott éppen. De azért valószínűbbnek tartom, hogy ennyi idő alatt nem volt ideje. Vagy ha lett is egy minimális folt, az eltűnik, mire a lent lakó felnéz a plafonra...
2021. okt. 16. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Ha van lakásbiztosítás, akkor a biztosító alighanem megfizeti.

Mindenképp menj le hozzájuk.

2021. okt. 16. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A 3 cm-t ugy érted, hogy az egész fűrdőszobában 3 cm magasan állt a víz?
2021. okt. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!