Panelban a felettünk lakó folyamatosan eláztat. Hogy lehet rábírni, hogy ne tegye?
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor a réseket purhabbal nyomnám tele. Persze nem akármilyennel, olyan kell ami kőkemény lesz, és vízálló.
A panasz, feljelentés, rábeszélés felejtős, ne szólj neki(sem) és ne mond el senkinel, milyen megolgést alkalmaztál.
A tömítőanyagot sem mindegy hol eszed. Mert zömében senki nem ért hozá. Előbb az internet,naztán vásárlás. A sziloplaszt nem jó, idővel leválik.
2-es válaszolónak: köszönöm szépen. Igen láttam az elírásokat, de úgy is olvasható köszönöm a segítséget.
3-as válaszolónak is köszönöm észrevételét, igen a külső homlokzat hiba az társasházi ügy, viszont a loggiára azt mondják hogy a lakóé... De ha a lyuk, repedés a külső homlokzaton van és a loggián jelenik meg akkor az nem tudom hogy a lakóé vagy a társasház ügye úgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!