Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Én már fűtök, és Te?

Baranyi kálmanné kérdése:

Én már fűtök, és Te?

Figyelt kérdés
Nagyon hideg van!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 31. 19:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Éljen a jó szigetelés. Nem kell fűteni, amíg nem muszáj.
2010. aug. 31. 21:42
 32/45 anonim válasza:

Egyébként én ma egész nap (tehát reggel 8-tól este fél 9-ig) nem voltam itthon (tanfolyam 2 részletben, napközben 3 és fél óra szünet, közben el kellett mennem az orvosomhoz is), kint szakadó eső, hideg erős szél, fáztam, de bentre még nem kell fűtés, elég felöltözni, de nem tudnánk beindítani, ha a ház beindítja, akkor oké.

Amúgy jön még a vénasszonyok nyara, ez csak átmeneti hideg, de azért az ablakot nem nyitogatom olyan sokat, mint jobb időben, a madaraim fáznak.

2010. aug. 31. 21:44
 33/45 anonim ***** válasza:
Igen éljen a jó szigetelés! De minden hiába (hőszigetelés, hőszigetelő ablakok), ha a szülők napközben a házban jártak és nyitva felejtették bukóra a konyha és előszoba ablakot. Mire hazaértünk 19 °C fok volt az egész házban. Igaz 20 perc alatt sikerült újra meleget csinálni, azóta szépen tartja magát a 22-23°C.
2010. aug. 31. 21:49
 34/45 anonim ***** válasza:

panel, távfűtés...ergo nincs fűtés, pedig tényleg nincs meleg itt pesten. de pólóban, rövidgatyában simán elvagyunk, bár ma húztam zoknit.

míg házban laktunk az utolsó pillanatig nem fűtöttem, mert nagyon drága, 1 foknyi emelés sokezer forintban mutatkozott meg. télen is max 22fok, azt is reggel és este. éjjelre elég a 19, abban jól lehet aludni, csak be kell takarózni. most meg felöltözünk. ha annyit fűtenék, amiben jól érzem magam a gatyám is rámenne.

2010. aug. 31. 22:13
 35/45 anonim ***** válasza:
Nem majd csak novemberben
2010. aug. 31. 22:36
 36/45 anonim ***** válasza:
Én fűtök. Panel, ezért hősugárzóval. Inkább ez a kis plusz rezsi, mint egy hét betegszabi..
2010. szept. 1. 00:12
 37/45 anonim ***** válasza:

"Éljen a jó szigetelés. Nem kell fűteni, amíg nem muszáj."

Ez szigetelés nélkül is pont így van...

Nálunk jól szigetelt cs.ház. Tegnap óta nincs egész nap nyitva az ablak, és hosszú gatyát vettünk fel.. Szomszéd házakban már itt-ott füstölögnek a kémények..:) Gyengébben szigetelt, vagy könnyűszerkezetes házakban már el lehet egy adag gyújtóst égetni a kandallóban.. Végre! :) Én már úgy várom! :)

2010. szept. 1. 10:19
 38/45 anonim ***** válasza:

én is fűtenék, de távfűtésesben lakunk :-(

rém hideg van, az orromat se szívesen dugom ma ki. A gyereken is 2 felső van, én tréningbe vacogok.

2010. szept. 1. 13:33
 39/45 anonim ***** válasza:
Fűtök mert a gyerek miatt muszáj .
2010. szept. 1. 14:31
 40/45 anonim válasza:
Ma írták ki a lépcsőház földszinti hirdetőtáblájára, hogy holnap feltöltik a fűtési rendszert, gondolom, a hűvös idő miatt csinálnak próbafűtést is majd, hogy legalább fel legyen töltve, amikor most már szükséges, de amúgy bármikor elzárják, amikor nem kell. Nem szokták ilyen korán, de most úgy hozta az időjárás, hogy előre hozták, és még addig ellenőrizzük és javítsák az esetleges hibákat, amíg nincs túl hideg hozzá, hanem még csak hűvös. Aztán lakásonként már lehet szabályozni a hőfokot, ha már központilag beindítják rendesen majd.
2010. szept. 1. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!