Én már fűtök, és Te?
Egyébként én ma egész nap (tehát reggel 8-tól este fél 9-ig) nem voltam itthon (tanfolyam 2 részletben, napközben 3 és fél óra szünet, közben el kellett mennem az orvosomhoz is), kint szakadó eső, hideg erős szél, fáztam, de bentre még nem kell fűtés, elég felöltözni, de nem tudnánk beindítani, ha a ház beindítja, akkor oké.
Amúgy jön még a vénasszonyok nyara, ez csak átmeneti hideg, de azért az ablakot nem nyitogatom olyan sokat, mint jobb időben, a madaraim fáznak.
panel, távfűtés...ergo nincs fűtés, pedig tényleg nincs meleg itt pesten. de pólóban, rövidgatyában simán elvagyunk, bár ma húztam zoknit.
míg házban laktunk az utolsó pillanatig nem fűtöttem, mert nagyon drága, 1 foknyi emelés sokezer forintban mutatkozott meg. télen is max 22fok, azt is reggel és este. éjjelre elég a 19, abban jól lehet aludni, csak be kell takarózni. most meg felöltözünk. ha annyit fűtenék, amiben jól érzem magam a gatyám is rámenne.
"Éljen a jó szigetelés. Nem kell fűteni, amíg nem muszáj."
Ez szigetelés nélkül is pont így van...
Nálunk jól szigetelt cs.ház. Tegnap óta nincs egész nap nyitva az ablak, és hosszú gatyát vettünk fel.. Szomszéd házakban már itt-ott füstölögnek a kémények..:) Gyengébben szigetelt, vagy könnyűszerkezetes házakban már el lehet egy adag gyújtóst égetni a kandallóban.. Végre! :) Én már úgy várom! :)
én is fűtenék, de távfűtésesben lakunk :-(
rém hideg van, az orromat se szívesen dugom ma ki. A gyereken is 2 felső van, én tréningbe vacogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!