Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen Miskolcon lakni?

Milyen Miskolcon lakni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm Budapestről szeretne költözni. Munkája lenne ott. A fő indoka az, hogy ott megengedhet magának egy lakást, míg Budapesten csak albérlet lenne. Mit gondoltok így a váltásról?
2021. szept. 6. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szeretem Miskolcot, főleg a diósgyőri városrészt. Vannak jó helyek. Fel is megy bennem a pumpa, ha megy a "borsodozás". Jöjjön nyugodtan. Nincsen akkora élet, mint a fővárosban, de azért van minden.
2021. szept. 6. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten is lehet szar helyen lakni és Miskolcon is jón.

Szerintem Kőbánya,Erzsébet, Soroksár, Csepelnek legalább a fele, vagy a VIII-IX ker. egyes részei sokkal rosszabbak.

Milliószor inkább Miskolcon egy saját lakás - ahol a kérdés szerint munkája is van és gyönyörű természeti környezetben fekszik - mint egy Bp-i albérlet.

Csak ahogy mindenütt az országban, vagy az egész világon, a városrészt kell jól megválasztani és a szomszédokat jól megnézni.

2021. szept. 6. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden a jövedelmedtől, és a lakókörnyezettől függ. Miskolcon is vannak igen elit lakóparkok, ahova ha bemész, az USA floridai álomkertvárosai semmik ahhoz képest.

Pl.: [link] ,20.7592682,3a,75y,281h,86.38t/data=!3m6!1e1!3m4!1sa6JaawA5md1e9ESj7KyQqg!2e0!7i13312!8i6656

Csak hát meg kell fizetni. Azért nem egész Miskolc szutyok.

2021. szept. 13. 22:42
 4/8 anonim válasza:
0%
Miskolcon születtem, itt nőttem fel, de egyszerűen utálom. Most a tömegközlekedés is egy vicc és a megélhetés is. Ilyen szempontból. Vannak szép helyek és vannak ocsmányak is.
2021. szept. 14. 13:40
 5/8 anonim válasza:
100%
Gyönyörűek a város egyes részei. Csak a cigók teszik szarrá
2021. szept. 16. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye mindenki tudja, hogy Budapesten több az egy főre jutó cigány, mint Miskolcon?

Bp:7%, Miskolc:5%

(...és akkor még Budapesten a nyilvántartatlan kószákról és a román cigányokról nem is beszéltünk)

2021. szept. 16. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, bár itt Miskolcon Lyukó legnagyobb részéről jóformán semmilyen pontos nyilvántartás nem készült az elmúlt 25 évben. Ez azért megobhatja kicsit az itteni statisztikát (sajnos).
2021. szept. 16. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, Budapestnek is megvan a maga “Lyukója”!

Ráadásul nem is egy!🥴

2021. szept. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!