Kecskeméten, Budapesten vagy Miskolcon laknál szívesebben? Miért? Melyik helynek mik a negatívumai és pozitívumai?
Budapest, mert itt minden van. Ha akarod, nyüzsi, ha nem, akkor nyugi a lakhelyed.
Munkalehetőség, tanulási lehetőség is sokkal jobb.
Sosem szerettem igazán Pestet, nem akartam itt élni, most mégis itt vagyok. Néha szeretem, néha nem. Miskolcot élhetőbbnek tartom a kisvárosi hangulata miatt.
Pest Negatívumai:
- maga a város koszos
- nem védik a környezetet (hiába van sok szelektív hulladékgyűjtő, mellé dobálják és az utca tele van szeméttel
- az állatkínzók nagy része itt él (több emeletes lakásokban tartanak kisebb és nagyobb méretű kutyákat) Ráadásul az utcán nem szedik össze az ebürüléket
- Az emberek el vannak lustulva (inkább be ül az autóba, mint hogy BKV-ra szálljon),
- mindenki csak magával foglalkozik, könyököl, a maga hasznát hajtja, = Egyáltalán NEM SEGÍTŐKÉSZEK, sőt érzéketlenek
- Szórják a pénzt (Mivel nem tudnak kimenni a kertbe kapálni, így azzal foglalják le magukat, hogy bemennek a plázákba és összevásárolnak mindenfélét) Nincs bennük mértékletesség. (Vasárnap délben tömve vannak a gyorséttermek)
- Már nem divat átadni a helyet a villamoson
- A közbiztonság közepes
- Az emberek érdektelenek
- néha úgy érzem, mintha az itt élők másik bolygóról jöttek volna, de minimum egy másik országból...
és még lehetne sorolni
Viszont, ha itt élsz minderre lehetőséged van:
(Pozitívumok)
- Megláthatod Budapest gyönyörű oldalát, amit a külföldiek csodálnak (Csak nyitva kell tartanod a szemed és akarnod kell látni a csodát)
- a kulturális - szórakozási lehetőségek (színházak, mozik, múzeumok, koncertek, szórakozóhelyek)
- kirándulási és sportolási lehetőségek
- szép helyek
- gyors közlekedés
- nagyobb lehetőségek munka, társasági élet, tanulás terén
- pezsgő életvitel
Kecskemét egyértelműen.
Miskolc putritelep,Pest túlzsúfolt.
Úgy irom ezt hogy perpill miskolci vagyok,és költözőben kecskemétre.
Pesten nem laktam még,de nem is fogok,nekem túl tömött.
Pest túl nyüzsi, sok ember, mindenki fut-rohan, és képes letaposni a lábadat, ha arról a pár cm2-ről nem viszed arrébb időben.
Miskolcon őszintén egyszer voltam, valamikor sulival átutaztunk rajta (mentünk Miskolc-Tapolcára), túl füstös, szmog, stb. Nem kívánkozok oda.
Kecskeméten szerintem minden megvan ami kell, ahhoz hogy az ember jól érezze magát. Én oda szívesen költöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!