Hol laknál szivesebben a földszinten vagy a legfelső - 8. emeleten?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 16:50
2/7 anonim válasza:
Én a 8. emeleten de csak abból a szempontból, hogy ilyen esetben van alattunk lakó illetve felettünk lakó is, tehát alulról felülről biztosított télen a "meleg". Földszinten ez már rosszabb. A 8. emelet viszont a közlekedés szempontjából nehézkesebb..
3/7 anonim válasza:
Legfelso! Nem zorognek, trappolnak a fejed folott, nem hallatszik be annyira az utca zaja, vilagosabb, kevesebb a por es a fust.
Foldszinten semmi penzert nem laknek.
4/7 anonim válasza:
Laktam már 1. és 9. emeleten, és fent érezhetően tisztább a levegő, legalábbis ha a fővárosról van szó. A 10 emeletes házakban általában több lift is van, egyszerre mind nem romolnak el, azt a pár áramkimaradást pedig, ami pont olyankor történik, amikor fel akarsz menni, túl lehet élni. Hét évig laktam a kilencediken, és összesen kétszer volt ilyen. A lépcsőzés kimondottan feszesíti a segget és a combokat.
5/7 anonim válasza:
4. vagyok.
Még az is a nyolcadik mellett szól, hogy abban a magasságban növényzet híján már rovarok sincsenek. Világítás mellett is nyugodtan lehet szélesre tárni az ablakot, nem jön be se légy, se szúnyog. És az utcai zaj sem hallatszik fel.
6/7 anonim válasza:
magasan jobb. a földszint sötét, zajos, poros, mindenki belát, sokszor még hideg is.
fent szép a panoráma, tisztább a levegő, és ha feletted-alattad fűtenek az gazdaságosabb, jobb hőérzetet ad.
7/7 anonim válasza:
Földszinten, és sosem laknék emeletes házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!