30-asok, akik ilyen helyzetben vannak, mint én! Mikor tudatosult bennetek, hogy soha de soha nem lesz saját lakásotok?
Hát esetleg 30,35 vagy netán 40 évesen már nem árt nem élsz együtt a szüleiddel..és ez mindkét nemre igaz.
Ergo, pl én sem élek otthon, lakást bérlek, de ez nem lesz az enyém...
Csak a saját példámat hozom, nőként.
Kb. 27 éves koromtól 5 éven át exszel albiban laktunk, nem kerestünk jól, sőt elég sokáig volt munkanélküli. Nem tudtunk felretenni. Ennek ellenére vele voltam, 56 kilósan, csinosan, sosem a pénzre mentem.
Akkor anyunak bedobtam, adja el a lakást, vegyünk vidéken nagy 2 generációs házat, úgy hogy kiegészítem hitellel, de mégsem annyi, mint egyedül hitelt felvenni, és a törlesztő sem szállt el (fix volt), mint az albi árak. 6 milliót vettem fel, 17 volt a ház. Ez volt 5 éve.
Néhány hónapja eladtuk a házat 40 millióért, kifizetettem a hitelt és úgy maradt 9 millió önerőm. Így most vettem egy kis lakást.
Ezt csak azért írom, mert nem kell feladni, agyalni kell, mit lehetne, hogy lehetne, és ha hajtod, csinálod, alakulni fog!
Közben a munkahelyemen is hajtottam, már jóval jobban keresek.
Nézelődj, tájékozódj, olvass a témában. Ne add fel!
Albizás előtt hol, milyen körülmények közt laktál?
Vannak felmenőid? Vannak ingatlanjaik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!